Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 31 May 2011

Eh! korang.. Korang... Arini kan.....




Arini, sy cuti lagi. yippiiiiiiii.. ngeee..
kecoh betoi, org lain cuti lama pun tak kecoh.. kah kah kah.. ater cuti bukan selalu kan... 


Ada abg & family dier dari TRG datang sini nak ajak g jalan2.. yerlah, musim cuti sekolah kan.. haruslah dimanfaatkan bg mereka2 yg dah punyer anak2 dah sekolah. so, tak terkecuali ngan abg sy ni.. k la.. mungkin time entry ni kuar, sy dah kemana2 gamaknya.. tak tahu mana plan dorang lg masa entry ni ditulis.. so, tak tahulah nak cakap nak p mana.. yg pasti semalam dorang dah jalan2 ke ICT dan sunway lagoon.. tp semalam bukan ngan kami tp ngan anak buah (belah SIL) abg yg lain yg dok area "sinun".. ahaks.. untung gak kan ada sedara mara yg duk serata negeri.. senang nak ajak  jalan2 if tak tahu.. leh gak g berjemaah.. baru best jenjalan.. k la.. got to go... daaaaaaa..


Banyak gak guna cuti tahun ni.. tak pe lah.. kot2 tahun depan tak merasa dah cuti2 gini kan..





13 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

sal mggu depan lak cuti... balik kampung... hehe

selamat bercuti2 akak....

Pepel BoNda AmaNi said...

ala napa akak cuti eida keja...huhuhuhu anyway hapie holiday k...

Nur Hawa Mohd Zin said...

adik beradik awe suma dah habis sekolah jadi kami cuti sekolah tak da makna pun..heheh

selamat bercuti dan berjalan kak :)

ieda said...

eppy jalan2 dik ... syok nyeee !

.::Lynn::. said...

bestnya......

yunz_02 said...

wuwuwuwu.. thn ni cuti tak byk pkai plak sebab baru balik maternity haha.. tp bring forward thn depan mmg solamat lah..

Nana said...

wah sioknye cuti yea

Dilla Ady said...

selamat berjalan ena...bebaik ye!

aiDieNa said...

Tu larr.. dah agak mesti dak Ena cuti nie.. ada keta alza laks kat depan tu.. sah² sedare dtg.. hehehe.. biasa lar awk kan biasa awal² pagi dah kuar p keje.. kalau ada lagi time kitowang kuar tue.. cuti lar kan.. hehehe..

Akak esok baru cuti..hehehe.. macam² menda nak buat..

NzA said...

ooooooooooooooooo...jadi pemandu pelancong la ye ena....he..

eB ezrin said...

nak ikotttttttt ;p

MrS. F!zA said...

kenapa tahun depan tk merasa dah cuti byk??hihihih

wahida said...

saya pun dah banyak guna cuti tahun ni...adeh la...

enjoy ur holiday ena!!