Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 6 April 2011

Sesekali Kami Nak...... Part 1


Hehehe...
Apa la yg kami nak tu kan??? ngeeee... 
sesekali kami nak wat cam gambo kat bawah tu..  ^___*






Dance




Ekekekekkeke... 
Apa ke hei nye la kan!.. 
Tak la.. bukan yg tu.. tp yg kat bawah ni.. huhu.. 





"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
V





Alamak!! cam malu plak rasanya nak buh.. adeihhh!!






"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
V









Selamat Pengantin Baru...
Ops!! hahahha.. perasan cam baru kawin semalam weyh! lalala..



Tidurlah..... erk??
erm...





Menjeling menjeling ku bertentang.. ahaks!!




K.. 3 ketoi cukup la dulu utk intro n3 ni.. cam semak plak tengok kerawang tu.. tp maleh plak nak tukar..



Naper erk tetiba buh gambo gini? Saja je gatai tangan nak buh! ahahha.. cehh! Tak la.. sebenarnya gamba2 ni di shoot Sempena Anniversary kami yg ke-6 Pada Januari yg lepas.. Lama gila nak tempek kan?? Ai kan shy shy cat!.. agagaggaga..

&

Harap korang sabar dengan gambo2 yg sendiri tengok pun.. eiii!! malu tetiba.. penat gelak baru dapat posing walaupun posing2 tu dah biasa dah tengok pengantin baru wat gitu.. yer tak?? sy la yg terlebih gelak tu.. hoho.. 




25 Ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waahh wah wahh beruntung korang mmg dalam bidang ni
leh amek gamboar camni tiap kali anibersary
mak jeles noks!

eMMe said...

hepi belated aniversary my dear Ena, cantek la u time nih, skrg lagi cantik, after 6 years, makin2 la terserlah wajah keibuan,moga menjadi wanita solehah yg berjaya, InsyaAllah...

MrS. F!zA said...

jeles!!!!!!!!!! giler mantop pengantin! mcm fresh lg..hahaha

* ni tripod amik ke geng the shooterz ni??hihi

Ena said...

rose,

hhe..
tp idok ler juga sbb nak cari masa yg sesuai sangat ler susah.. huhu

Ena said...

Emme,
Thanks dear.. Mudah2an.. amin.. :D

Ena said...

Mrs. Fiza,

Perasan muda jap.. heheh..
tripod?
geng the shooterz jugekk.. ;D

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...masih pengantin baru lah kak....walaupun anak dah besar tapi kena amalkan mode pengantin baru...heheh

☆ lieya latif ☆ said...

wah cantik laa ena....dah tu anak2 ena tak berphotoshoot sekali ke....kalo buat tema garden ...ena pakai gaun n husben pakai kot pun cun....budak2 tu leh pakai gaun ngan kot jugak....auwww so sweet....tapi yg ni pun sgt sweet tauuuu..ena boleh laa buat camni, badan maintain lagi hah....sgt cantik pakai baju pengantin.....

cepat2 update lain tau...tak sabar lieya!!

ieda said...

adehhhhhhhh cantik2 photo shoot nie dikk .. bila tgk nie akak lak rasa cam nak buat jugak photoshoot ngan hubby .. ahahhahaha

eppy anibersary ena ! wish ur life grows happiness tau .. :)

wahida said...

wow!! mcm anak dara u...jeles mak nok tgk bdn ena mcm tu...kalau saya lah kena pakai balik baju pengantin, retas baju pengantin tu gamaknya...huhu....

nurayunni said...

cantik giler la ngan baju pink tue..:P

~aSHa~ said...

nice nye cara celebrate aniversary.....

tahniah

Nana said...

wah beznyeeeeeeeeeeeeeeeee jelessssss
tingin jugakkkk

yunz_02 said...

happy anni na...

bestnya.. tingin jugek tp allignment dh larik.. haha

~Siti Hajar~ said...

kak enaaaaa.....cantekkkkkksss...

maintain je k.ena dr dl hga skrg, tp td igtkan pic kawen dl2, rupanya br shoot, bestkan ada geng tlg shoot ni...hehe

**tiba2 tingin nk wat cam tu...ekekek..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..cantiknye Ena..
Baju pon cantik juga..
Bestlah klu setiap anniversarry buat cam ni kan..byk kenangan.. ;)

LYAfrina said...

waaa..ena..
jelesnyerrrr.. siap wak photoshoot tu:-)

y bestnyer.. nmpak cam p'gantin baru...

happy belated anniversari day buat ena & hubby

.::Lynn::. said...

bestnya......
kalo encik suami kita, mesti dia xmo.. malu perut dah maju ke hadapan... hehehehhe

aiDieNa said...

Ecececeeee.. sapa yg snap gambar atau guna tripod.. eh tu kat Tasik Ampang Hilir kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sangat cantik hoke..gambaq kawen akak...

Dilla Ady said...

wahhhh...cantiknye...ena nih cun jek la...

beznye leh wat camni..dilla pun teringin tau kak nk wat photoshoot camni lagi..

Mama Hanim said...

phewiit.. hepi anniversary ena.. moga bahgia selamanya...

jeles ehh tgk ena dpt posing sakan cmtu..huhu..

Ietams said...

lawa!
kalau kata pengantin baru pun buleh..
tak nampak lama pun..
happy belated anniversary ena

rynas said...

wah cantiknya....walaupun sudah usia enam tahun kahwin tapi cam baru kahwin jer..tahniah yer

mamalieyna said...

waaa mcm pengantin baru laaa..hehe...happy belated anniversary...6 tahun dah..sweetlah!

kaler pink yg cun ssesangat!