Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 12 April 2011

Sekeping Jer Ada..


Heheh..



Apa yg sekeping nya? 
Tu ha kat bawah tu.. 







mcm tangga daaaaaaaaaaaaaaaaa.... ^_*
simple sajork sbb last minute nye request kan!
dan nak senang hitam menajdi pilihan.. lagipun
tarian tu adalah tarian bollywood! wink wink!!
Oh noooooo..

Maap ler.. gambo tak clear.. tu pun sekeping jekk sempat snap.. ada lagi tp kamera dorang.. sekeping pun jadi la kan..  masa ni lom naik pentas lagi.. baru nak wat rehearsal pagi tu.. time tu pun dah start parkinson! hahah.. tu yg gambo tak snap banyak.. tp demi gambo senyum itu totap!!! :D




Note: Sowi ye gambo tengah berdansa tak de dan arini tak sempat lagi nak BW.. agak kebizian.. nak citer banyak2 pun tak bleh.. cukuplah ni kan.. ngeeeeeeeeeee... ^____^










20 Ulasan:

MrS. F!zA said...

tk puas tgk muka k.ena sipi2 je..ekekeke

betulla cam tangga..

LYAfrina said...

HEHHEHEHE.. CUN!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah akak buat show apa tue kak...mesti havoc nie...

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak masuk ape ni? dikir barat ke? heheh..macam pelajar sek jerk

.::Lynn::. said...

ala.. gambar jauh sangat..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..cantik.. :)

Fieza79 said...

best nya ada tari menari ehh...kfieza suka sgt kalau nari2 ni suma...hehee

eB ezrin said...

comel :)

eMMe said...

ala Ena bz ke, dah agak dah...best tu bollywood dance, i likee..tgh imagine Ena menari, hahhahaa....

~aSHa~ said...

ala nak tgk video...ehehehhehe...

asha last menari last year...ehehehehe skrg ni dah membunting..kena rehat plak....

ieda said...

paling kecik , cute , cumei itu adalah awal tangga tuu ekekek cik ena leerrr :)

aah x jelas wajah ena .. ngaperlahh satu jewww .. :))

Ietams said...

takde video ke ena..
buleh gak share kemeriahannya..
:)

Dilla Ady said...

sekeping jek..tak cukup..tak cukup...one more, one moreee....hihihi

macam bebudak skola jek ena nih..chumel!

mamashikin said...

kak ena,
mcm mana akaka jaga badan ek..menten jer sy tgk..jeles tau..sy nih susah tul nk diet..dulu masa b4 kawin berat 34 kg ..tp skrg 43..terbalik r pulak..comel la kak ena nih..

LyNn HaMzAh said...

tepek la video nanti...hehehe...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waaaa kan main lagi mak2 org ni..ehehe cute2 belaka

Izan Ishak said...

wah...cun tu ena. memasing posing sblm persembahan ye~

mamalieyna said...

alaaa nak tgk lagi dan lagi..hehe..

mesti sweet n comel jer kan..

wahida said...

menari bollywood? pandai ena berdansa ye...

NzA said...

persembahan utk apa ena????tup2 ada persembahan.