Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 14 April 2011

Kursus Lagi



Assalamualaikum..



Arini kita tak de di opis.. kita mengikuti Wacana Penerapan Nilai Islam Bil 2/11 di Auditorium Memorial Tuanku Abdul Rahman, KL.. Leh masuk dalam kategori kurusus la ni.. Ada yg nak join??? Jom Jom.... ^____^



Note: Alhamdulillah.. malam tadi kita tido dengan lenanya sbb tiada lagi gangguan mimpi seperti semalam.. ;D Thanks buat semua ye yg beri semangat. Sayang korang semua.. ^_*



14 Ulasan:

eMMe said...

selamat berkursus Ena, sayang Ena, muahs!

MrS. F!zA said...

kkita tk pergi 1 kursus pon lg k.ena..huhuhu

selamat berkursus!

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak da plak dengar wacana ni..heheh...selamat berwacana ye kak

wahida said...

selamat berkursus dear...bulan depan turn saya lak gi kursus...huhuhu....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat berkursus Ena..

.::Lynn::. said...

selamat berkursus..
4 hari lagi xcukup

Dilla Ady said...

selamat berkursus..jangan sangap-sangap tau..huhuhu

aiDieNa said...

Kursus.. jgn tak kursus.. akak tinggal 1 hari jer lagie.. tu pon akan dapat dipenuhkan Isnin nie.. sebab ada kursus lagie.. dekat jer.. kat opis sendiri.. eheheh.. Selamat berkursus yer!

Mama Hanim said...

selamat berkursus ye ena.. jgn tido plak..hehe..

♥MAMASYAZA♥ said...

selamat berkursus ena

ermmm akak nak tanya, nak buat kotak cumel warna biru cam dlm n3 ena tu cam mana

mamalieyna said...

selamat berkursus~

kami private sector ni, tunggu ada budget la baru merasa..hu~ hee~

Nana said...

saya kan kak suke attend kusus sebab bole lari dari opis
sekali sekala g kusus sonok
nak2 kusus yg kena g luar daerah

Redbloodsnow said...

selamat berwawancara kak ena :)

eB ezrin said...

alhamdulillah u ok :)