Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 8 April 2011

Kita Baru On9... (^_^)



Assalamualaikum..



Lorrr... dah tengahari rupanya.. 
Kita bizi plak arini.. huhu.. 
Alasan sokmo kan kan kan!!! ngeeeeeee..
Baru nak bebel jap
Tapi lapor plak.. 
cam biasa la.. arini kan rehat awal..
So, nak p makan dulu la yeh!.. 
Sat g sat g baru sy BW
Tu pun kalo tak p mana2 tengahari ni.. 
^___^



Korang p pameran kasut kat PWTC tak???? Kawan2 ada gak sok sek sok sek tadikkk.. Jom p sana!!! Yorlahhhhh tuuuuuuu.. hahaha..








12 Ulasan:

eB ezrin said...

xder wit... hu2

~Siti Hajar~ said...

sy la kita bz sokmo...ni br nk BW.

wow! pameran kasut! i like...tp apakan daya ku jauh d utara nih...huhu

LyNn HaMzAh said...

jauh sangat la ena...huhuhuh...

hajarus said...

nak g tapiiii jauhnyerrr... huuuu...

anyway rindunyer kat k.ena...

Dilla Ady said...

hari ni pun mood swing sket, ptg2 baru rajin nk ngadap blog..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bakpo ni mek na..bz ye siannnya...

NzA said...

bz melanda ye ena....bolehlh hilangkan stress kt PWTC tu...

mamalieyna said...

PWTC?..waa bwk duit lebih sket kalau g..hehe..

huu~ eina kalau hrpkn online kt opis, tak dapek ler berBW sgt..seb baik ghajin update seminggu sekali weekend, draft awal2..hee~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye ada pameran kasut..mesti byk kasut yg cantik2kan.. ;)

Mama Hanim II said...

kt kedah ni pn ada pameran kasut, tp x la besar2 mcm kt pwtc tu..huhu..

mzhany said...

alaa, hany kompom xdpt pergi...sbb MZ xsuke ke KL weekend ni huhuhu

aiDieNa said...

Wah.. kalau opis akak dekat cam dedolu.. harus kuterjah.. ada kupon RM100 hengget kat HarianMetro utk pameran kasut tue.. tapi dah jauh.. telan jerlar niat tue..