Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 22 April 2011

Jeles Ni Jeles!!




Dari pagi, bawak ke tengahari.. sudahnya dah dekat nak balik dah.. Penat juga duk bukak tutup.. bukak tutup "umah" ni.. Tapi entry nya tak juga kuar2.. haihhh! Tak suka la sebenarnya camni..  Mood bebel mana la perginya tu.. Syok tengok "umah' korang yg sentiasa terisi tu..  Alahai.. nak kata mood bawak baby.. tak jugak.. Bawak diri sendiri jekkk.. tp dok la terbang melayang. Kejap turun, kejap naik, kejap hilang.. haihhh! Risau kalo hilang terus jekkk.. adeihhhh!! Nasib baik mood BW masih ada.. *_*




K la.. Selamat Berhujung Minggu Semua
^____^





Kak Eb Ezrin, Sori.. bukan tak sudi tinggalkan jejak, tp tak tahu la naper tak bleh nak komen dah skrg kat umah akak, sama juga ngan umah Mamasyaza, dah bbrp buah umah lg.. Umah Izan aka Cikmot lagilah.. kejap blog bukak, kejap tak leh.. selalu kena blocked la kat sini.. huhu.. nak wat backlink pun tak bleh dah ni.. erm.. sy selalu pegi melawat korang, tp tak leh nak komen, tak tau la naper.. kotak komen tu tak kuar2.. banyak kali try.. huhu.. tp kalo bukak kat umah rasanya boleh, masalahnya sy jarang on9 dah skrg ni.. sori ye.. kalo free kang sy singgah.. ^_*







12 Ulasan:

mamalieyna said...

loor ye ke..hu~ apa nak buat eh..cam eina ni, time weekends memalam, time dak ayep tido, time tu la idea mencurah2..siapkan n3 stok seminggu..ngee..

haappy weekends ena! cheers.. ^_^

LiErOSe~QiEmi said...

sama laa.. mood nak taip entry dah kurang.. bile ada mood bz manjang lak.. bila bos takde.. mood lak tak datang.. huhhu

.::Lynn::. said...

mood mau balik umah mIL...

hani@debumelukut said...

laut pun ada pasang surut dik

ieda said...

haa akak pernah jadi mcm tu dik .. masa BW umah certain2 kawan .. ermm akak rasa sbb line tenet nie .. sesekali dia ok sesekali tuu x kuar2 dah terus kuar stopped ..

selalu terjadi bila akak ke rumah msFIZa .. ermm skrg dah ok dah .. kalau tidak eiii geram jugak :))

♥MAMASYAZA♥ said...

line tenet slow kot. tapi takpe, tq so much coz slalu singgah umah akak. cuti hujung minggu kali ni, akak bukak kedai dobi...hehehehe

mzhany said...

bawak budak? hihihi...


takpe ena, faham faham. kekedg kan xde idea, mcm malas nk buat entri la...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pon kekdng mcm tu gak Ena..
taip padam..taip padam..last2..tutup.. ;)
Moga Mood cepat mari..

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU YE..

umialya said...

samalah tu.. mood melayang nth k mana

MrS. F!zA said...

nape k.ena? kna rawat ni mood supaya cpt sembuh..ekekeke

Mama Hanim said...

ok lg tu ena, sempat BW. kt sini line slow sgt, nk on blog pn susah..huhu.. tp ni dh ok skit..

Lynn Hamzah said...

huhuhu...hope mood ena dah okey la yer...