Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 20 April 2011

Jamu Mata Jer la Yeh!



Selamat Petang 
^______^





Jom layan makan lagi pepetang hari ni.. ^_^
rasanya pernah wat n3 buat triffle koktail dulu.. tp maleh plak nak cari.. hoho.. ;P Ni la yg di masak utk pot luck Isnin baru2 ni.. sangat simple tp antara menu yg abis dijamu diawalnya.. ^_^




Banyak stori exceli.. tp mood bebel tak mari lah.. so, tayang yg dah ada lam draf je la..






20 Ulasan:

cikmOt said...

hehehe, lama mud ena ilang ekkk

aiDieNa said...

Simple pon menyelerakan.. nak sikit.. ahahaha!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy pon if ade majlis ape2..sy taram buat triffle je..mudahhh

azila said...

huhuh..mmg kena jamu mata btol la ni

dyea irdina said...

baru selesai baking tea kastad cake...tapi dah lupa tgk kat blog mn iru ari...hhehe jom mkn

dyea irdina said...

baru selesai baking tea kastad cake...tapi dah lupa tgk kat blog mn iru ari...hhehe jom mkn

eMMe said...

bestnye ade pot luck! sedaptu triffle koktail, nyummy slurp2!!!

LyNn HaMzAh said...

dah lama lynn tak buat triffle...sedap tu...

MrS. F!zA said...

MENARIK!! tp kita tk reti makan koktail..bukan tk reti makan tp tekak ni mcm tk selera mknn pencuci mulut gini..sllu kt opis org bt kita suka tgk sbb cntik2 je..tp mmg tk sntuh..heran sgguh

.::Lynn::. said...

sedapnya makan sejuk2...

yunz_02 said...

uishh.. nasib la pantang hehehe :D

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wahhh.. sedapnyer.. =)

Nur Hawa Mohd Zin said...

mak awe ngan adik awe rajin gak buat kak..hehe

NzA said...

best gak ptg2 layan mata tgk mknan....

Nana said...

sana sini orang dok wat triffle ni
tingin nak buat
tp xde bekas lawa hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..sedapnye...

ardinihumaira said...

nak jugak.. uwaaaaaa :'(

kakpah said...

hai ena.. pe kabo.
kakpah pun suka buat triffle ni. Mudah dan sedap plak tu..

Izan Ishak said...

ena...izan tak pernah cuba lagi puding trifle nih. nmpak sedap, resepi dah amik tp blm pernah buat lagi~

♥MAMASYAZA♥ said...

sedap ni makan dalam keadaan cuaca panas, sejukkkk peruttt...hehehehe