Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 30 March 2011

Org Dah Say Bye.. Kita Baru Nak Say Haiiii Semua... hihihi..



^___^


Dah nak balik baru nak bersiaran..
Mood tak de.. sbb kepala ting tong plak..
Agaknya terlebih fikir kes petang semalam dan terbawa2 ke tido.. jadi bila bangun tido rasa melayang jekk.. berdenyut2 dan kuarlah segala mak nenek bintang tu.. hihihi.. dah la perut masih belum baik.. nak makan apa pun seram! tp lapor makan juga.. pastu??? dok kejap je perut dah memulas2 lagi.. adeihhh!! pd hal makan pun tak sekadar lapik perut dan tak amik langusung pedas, berminyak or berlemak.. tak pe la.. maybe perut ni meragam nak kasi sy kuwus sikit gamaknya.. kui kui kui.. 



Thanks buat semua kawan2 yg kasi sokongan untuk entry malam tadi.. Sayang korang semua.. Makanya wat sementara waktu ni huby amik & hantar cam biasa sbb konfiden level dah turun mendadak, pastu yg manual plak tak leh bawak pagi td atas faktor cuaca.. huhu.. Hope pasni ok la.. mungkin berlakunya semua tu utk kasi sy lebih berhati2 utk masa akan datang.. ^_^

5 Ulasan:

MRS. K said...

Cian ena? fobia lagi ker yang?

Ena said...

mrs. k,

huhu.. cian kan.. hope cepat la berlalu.. thanks.. :D

ieda said...

x per dikk lama2 ok lah tu nanti :)

mamalieyna said...

memang ada hikmah dr setiap perkara yg berlaku..hanya mampu berkata begitu..hu~

take care~

Redbloodsnow said...

huhu..cian akak. leh kali more hati² ea, kak cyg :)