Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 22 March 2011

Muka Pun dah macam Bakso.. erk??





Bakso lagi???
Yup! dalam seminggu mesti mau makan ini bakso
Nak nak dok lam opis ni cam duk kat lam peti ais.. ops!! overs
Tapi seyes memg sejuk.. cam entry yg pernah sy buat sebelum ni.. makanya tengahari harus la cari makanan yg boleh mengurangkan sejuk.. dapat makan bakso panas2 tu.. perghhhhhhhhhhhhhhhh!! Akak yg jual bakso kat Cm tu pun dah kenai dah muka sy ni.. ngeee.. tapi bagi yg suka la.. yg tak suka tetap takkan heran punyer kan.. hihi..




Arini lom tau la plak nak makan apa.. heheh.. kena p tengok dulu lah apa plak yg berkenan kat mata & membuka selera.. hehe.. 






20 Ulasan:

Ieda Al-Habsyi said...

weh aku takpenah makan bakso, teringin kot! cian aku kan, hehehe :)
BENGONG! AKU SENTAP TAU! DAH BUAT REPORT KAT ABANG POLIS!

wahida said...

ena sayang, percaya tak kalau saya ckp saya x berapa gemar bakso...kalau org lain sikit punya suka, saya plak x heran langsung walau kat cafe opis saya ni ari2 ada jual..x tau la nape, x kena ngan tekak saya kot...huhu...

atty's said...

kty dah lama tak makan bakso..
tp kty suka jer..

Mama Hanim said...

perhh..sedap tu ena, nak skit la..huhu

ardinihumaira said...

huiyyoh dni lom penah pekena bakso.. nyum2

NzA said...

emmmmm...sedap tu...ttp masih xde selera nk makan.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya bakso kak..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa umi irfan nie noty taw...

pssttt: akak cun la akak nyer nota kaki tue..cam na buat...ke layout nie memang ada cam tue...cantik la berkenan sudah...

♥♥syahadah♥♥ said...

merembes sekali lagi air liuq ku

LYAfrina said...

lya landing kat ofis ni.. rht kul 10 td dh mkn nasi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..sedapnye bakso... :)

Echa said...

nampak cam pedas je tu ena.... kemain gelap cili dia...

tapi kalau sesejuk dapat makan sup sup... sedap kan.. kat sini pun sejuk gileeeee...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

bakso my peberet gitu...sukanya kita suka bebola daging tu...

mamalieyna said...

bakso?..jrg2 rasa nak makan..yg pasti laksa laksa dan laksa..haha..

Ietams said...

bakso mmg sedap..

chugie said...

sedapnye bakso.. teringat bakso kak cleaner kat opis tu..sedap bangat!!

eMMe said...

i love bakso!
slurppp~
sabar je la Ena tayang makanan
di kala ini...huhuhuuu...

dyea irdina said...

mcm sedap je menda yg bernama bakso ni..tak pernah try lagi walaupun kat johor ni berlambak orng jual..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

sedapanya pekena bakso tengah sejuk2..i like too!

mzhany said...

sedap eh bakso..sepupu hany pun suka sgt, tp hany mcm tak terbuka lagi nak try bakso nih

Nana said...

bakso peberet saya
plg suke
kt pasar malam jelatek
sedapp btol