Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 28 March 2011

Morning



Salam..


Selamat Pagi.. 


Ngah sarapan sambil mengetip di sini.. ^_^
Apa citer yekkk wiken korang.. hihi.. cibukyerrr nak tau.. haihh!! Sy tak ke mana sangat pun.. Sabtu tu tengaharinya p kenduri kawan sempena masjlis cukur jambul anaknya.. tp sekeping gambo pun tak nyenap! huhu.. lupa lah.. dah masuk keta nak balik baru tingat. cehhhh!!.. Ahad plak, erm.. sepatutnya ahad semalam kami ada agenda yg nak dilaksanakan tp tu lah.. kita hanya merancang DIA jualah yg menentukan... tak pe.. InsyaAllah.. ada rezeki next next next wiken lah kot! naper kena tunggu wiken? sbb tak mau kaco ari kijer lah jawapannya dan tentunya nak jimatkan cuti.. yerla baru nak masuk April.. panjang lagi nak sampai ke penghujung 2011. kena la berjimat cermat kan.. ^_^  tp kami penuhi juga cuti semalam dengan jayanya.. ala.. p jauh pun.. p sarapan, pastu p umah MIL.. Cuaca sangat baik kan 2 hari lepas? cuaca terang benderang sepanjang hari.. abis segala mende di cuci.. hahah.. ops!


Minggu ni huby ada Operasi, makanya terpaksa lah uruskan anak2 sorang2.. tapi bukan jauh pong.. dekat jekk tp sbb kijernye minggu ni tak tentu masa tu yg kena urus sendiri.. tp tadi pg huby follow sampai ke opis.. hik hik.. yerla.. risaukan isterinya yg belum biasa dengan dunia auto.. manual punyer ada masalah sikit, aircond rosak daaaaa.. nebes?? nebes abis lah! tp wat2 cool jekk cam dah biasa kenkononnya.. padahal dalam hati ni hanya DIA saja yg tahu.. huhu.. Apappun, Alhamdulillah.. wat masa ni ok dan harap berjalan lancor hendaknya.. 




16 Ulasan:

ardinihumaira said...

monim kak ;)

LIP (^_^) said...

have a great monday ena!!

Mama Hanim said...

selamat pagi ena..

Fieza79 said...

moning ena...

wahh pagi siap ada escort la ye...hehee

wahida said...

morning my dear, sapan apa pagi tadi?

MrS. F!zA said...

k.ena gi keje drive sdri ek..tk pat byg org comel cm k.ena drive..msti sopan kan..fiza ni ganaih..ekekeke

*oh ya aah hritu ada tnya bila tgk gmbr kahwin tu cntik sgt..
*tk beli lg kami masih berkira² lens apa yg mmpu dibeli..tggu chekgu naman dpt durian runtuh tk lama lg dia beli sdri..wakaka.. bini dia tk mmpu..haha

LyNn HaMzAh said...

dah lama x datang sini...apa khabar ena?

☆ lieya latif ☆ said...

seronok jugak aktviti weekend ena...yg penting ade gak jalan2 tu...kids la yg seronok ....kalo dok umahjek siap laa masing2 buat muke boring hihihihi.....

takpe ena, mudah-mudahan mgu ni ena dipermudahkan urus anak2.....lame2 sure terra punye handle kete auto...lieya ni mmg kaki auto...bagi manual, mmg tak bergerak la kete tu haahahahahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat tengah hari akak..dah lunch lum?? eida hari nie posa so datang sini...skrang takut nanti datang petang2 ada gambar makanan lak..hehehhe :P

Dilla Ady said...

weekend dilla cam biase jek ena...balik umah mak sendiri pulak...

kete auto senang sgt2 la kalu nk dibandingkan manual...dilla pun da lupe da camne nk bawak manual..kalu bagi mmg tak bergerak la jawabnye..huhu

mamalieyna said...

dah petang baru masuk sini..hu~

selamat petang...oooh nebes eh..hope dpt lalui dengan baik ..hee..ok la dr si eina ni, lgsg tak berani setakad ni..huu~ tunggu la si auto ada, baru berani kot..ngee..

pssst...ena, mlm td eina mimpi jumpa ena..hehe..kiut miut..ntah pasai pa leh mimpi plak..ekeke..

kakpah said...

petang ni dah plan nak masak apa?

anntaj said...

cantikla anak pompuan awak....
(tengok kat gambar)
mcm anak kacukan arab.

ieda said...

yg penting bawak kids jalan2 dik .. kalau duk umah jer bukan mereka jer boring kita punnn huuuh
ari biasa duk kerja .. balik duk uruskan umah .. ari minggu nak lah rehatkan badan dan minda kan :))

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Slmt Malam Ena..
hehe..mlm baru dpt jenguk sini..
terisi juga lah wikend Ena..
Kita wikend duk umah jer..
Koz hubby keja..

Ena..samalah kita..dulu lily pon x biasa bawa auto koz kat KG biasa bawa manual jer..tp kat sini blajar bawa Auto..alhamdulillah..lama2 dh berani.. ;)

mzhany said...

ena,
sronoknye ada escort hehehe....mcm bodyguard pulak eh.huhuhu