Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 23 March 2011

Morning Uols!!



Assalamualaikum uolss... 



Semalam petang tak dapat berblogging.. gara2 internet slow yg amat.. hanya boleh bukak tp tak boleh komen malah nak wat new post pun tak blh.. jadi sy hanya sempat jalan2 saje.. huhu.. dah petang sikit blackout pulak sampai time balik.. blok kami ni je.. blok sebelah ok je seme.. erm.. ada penyelenggaraan apa ke mendenya ntah... huhu.. 



Bukan apa.. rasanya mood nak bebel dah kembali.. hihi.. tu yg rasa cam rajin je nak tekan new post walaupun bila dah tekan tu jenuh cari apa ke menda la nak bebel tadikkk.. ahahahahha.. yg dok lam draf tu biarkan je la dulu.. nanti2 baru saya karang.. :P



Pagi ni.. sampai2 opis je lepas on kan pc.. terus sarapan.. ngan roti jekk ponggg.. jadilah.. kan! hihi.. tapi masa entry ni di tulis airnya belum buat lagi.. nasib baik tak tercekik roti.. haha.. biasa lah sy.. memg camni.. air kemudian baru minum.. :D



K la... cukup dulu bebelan pagi ni.. ^______^




7 Ulasan:

ita cutevirus said...

morning ena...
ita pon dah lame tak membebel panjang..
ita lom sarap lgi...
takde idea nak sarap ape

eMMe said...

morning Ena~ puasa hari ke 4! InsyaAllah....semoga hari yg ceria buat kamu Puan Ena, heeee~

Fieza79 said...

betul la sejak2 ni tenet slow sgt la..kat sini pun sama..kat umah ntah kenapa semalam terus takleh bukak...

Noli said...

selamat pagi jugak..hehe

NzA said...

sejak bencana tsunami line tenet mmg slow...

♥MAMASYAZA♥ said...

akak bfast biskut kering aje pagi ni, sejuk gila kat sini, urat saraf pun rasa bersimpul semacam aje

LiLy @ MumMyQiStInA said...

KAT UMAH PON KEKDNG LINE TENET SLOW..KLU DH LEMBAB TU..MLSLAH NAK NGADAP KOMP..