Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 1 March 2011

Mari Menari




Yeayyy!! Ingat kat tibi jer ker ada Mari Menari??? ekekekkeke..
Petang ni ada sesi tari menari.. ops!! exceli senam tari lah senang citer.. Dah lama tak de mende2 mcm ni.. tahun ni kelab KP ni nak di aktifkan semula.. InsyaAllah.. erm.. 1/2 jam lg start la.. leh la solat siap2.. Lepas tu suka hati la nak senam ker menari ker.. ekeke.. tapi tak tau la camer gayanya tu.. maklum la.. dah lama tak de xtvt camni.. poco poco pun dah lama tak buat.. jgn ada yg kejung sat g sudahhh.. hoho..



K la.. 



Note: Arini.. mood rajin mari kot.. ahakss.. :P






14 Ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kat sini pon selalu ade bola tampar petang2..tapi tak pernah join sbb duk ingat nak g amek rafiq je kat umah pengasuh..huhu

LyNn HaMzAh said...

bagus juga aktiviti tu ena...leh ringkan sket badan kan...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

baguslah ada aktiviti bgini..
baik utk kesihatan.. :)

Dilla Ady said...

bez ek ade aktiviti camni...slalu jabatan kerajaan rajin wat kan..

Lelord said...

ekekkekee...satu..dua..dua lagi..

ieda said...

ekekek sesekali menari baik2 dikkk :))

NzA said...

best gak xtvt camtu...boleh kluarkan peluh n lembutkan urat saraf yg dh kejong......

mamalieyna said...

syoknye ada aktiviti gini..menariks.. ^_^

selamat menari2..hee..

eMMe said...

jangan kan menari, senam pun udah lame tinggal....hurm...dah tak aktif lame dah....sejak kawen 2 tahun lalu....badan pun dah melebar, hahahaa...

Mama Hanim said...

2-3 bulan lps suka berkebun.. skang tak lg.. hari tu pn berkebun dlm farmville je..hehe..

~Siti Hajar~ said...

Syok la ada xtvt camtu, kira cam beriadah dgn kwn2 la kan..

warm up dulu k.ena tau, takut tkejung lak nti...hehe

Redbloodsnow said...

zie tak reti nk main bola tampar. rasa nk patah tgn di buatnya..hahaha

btw, akak terpilih utk jd followr pilihan di blog zie utk hari ini :) check it out -->> http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2011/03/reddish-follower-pilihan-teratak.html

♥z@z@♥ said...

wauuu..poco-poco..dah lme x joget..jom jom..hehe

PutRee SeJiNjaNg said...

poco2..hmmm lama dah tak berpoco2 ni..heheh