Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 3 March 2011

Malam Itu Di ASA 2011



Kembali dengan citer basi... ahahahhaha.. ;P
kisah malam tu di situ.. mana? tu cam tajuk entry..
Erm.. tak sempat nak tulis pepanjang..
Ni pun sbb gambo dah lama peram
Baru tingat.. so, terus bukak belog ni.. kui3x..
Layan gambo jelah yeh!..
Gambo dari lensa hp sajork!.. huhu..


lam Dewan Merdeka masa Majlis berlangsung tak dapat nak snap.. dapat snap yg ni pun jadilaaa.. 



"Artis" hehehe.. kemain lawo deme ni kan!.. mana sy?? huhuh.. dah sy snap camner nak ado lam pic tu?? tapi kat lam fb ada la.. tu pun dorang punyer, sy maleh nak amik sbb cam buwuk jekkk.. maklum ler semua tinggi tetiba sy ada kat situ terus nampak cacat pic tu.. so, tak yah tayang lah.. huhu..


Gojes kan! :D


Pic ni nampak kekembangan sy tu.. huk huk huk..

See!! tenggelam kan sy?.. rosak gambo dorang.. 

Ni camera salah sorang dari colleague yg ada kat lam ni.. Perasan tak saper tu??? ;P

Ayunyer dierrr... :D

Tak dapat amik ngan dier.. dapat amik gambo curi2 pun jadi ler.. pompuan kemain lg dok berebut2 nak maik gambo.. yg lelaki apatah lagi.. 



K dahhhh.. tu jer.. 





Note: Gambo ada banyak tp yg ni je la tayang.. maleh nak amik kat fb.. heheh..





12 Ulasan:

cikmOt said...

hehehe, jadilah, ada gak gambar ena tuuu

MRS. K said...

merasa karpet merah yek

Nana said...

nape akk xamek gmbo ngan lisa hehe

mamalieyna said...

waaa syoknye leh tengok lisa dekat2...jeles2x..hehe..

mamalieyna said...

waaa syoknye leh tengok lisa dekat2...jeles2x..hehe..

Nida said...

tomeynya si lisa tu... sama comel dengan org yang ambil gambar curi dirinya.. sapa lagi kalau bukan Ena..hehe

☆ lieya latif ☆ said...

wah glamer nye ena...cun2.....siap jumpe lisa lagi tu...lieya minat die sebab die ayu dan sgt cantek wooooooooooo heheeheheh

Ietams said...

wah.. merasa jadi glemer, bestt

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mungkin kita ni sama jerkan Ena..
Kecik molek jer org nye.. ;)

win@momyShaneQeisha said...

bestnya Ena dapat jumpa diaorang..
*ena pun nampak gojes mcm artis2 tu juga.Kecil molek & cute looking( ikhlas)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak baju member akak yang merah tue cantik la..berkenan sudah...raya tahun nie nak buat kaler merah la jugak..heheheheh

NzA said...

comel apa ena....setaraf gak dgn depa tu.....