Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 17 March 2011

lagi lagi ini.. hmmm..


Salam..

Dah sarapan ker kowang.. ops!!.. dah nak lunch rupanya.. hehe.. Maaf ler ye bg yg puasa arini.. entry ni dah lama sangat peram.. so, arini nak tayang ler jugak.. tu pun pic guna hp jekk.. wuwu.. Jom layan gambo je lah yeh!.. skrg idea nak bebel kureng.. aiyaaaa..




Kakak suka ketang ni.. yum yum.. dia ni seleranya tak tentu.. kdg asyik nak makan jekk, kdg jenuh dipaksa.. erm..



 Irfan memg antu sup! tu jekk yg dier makan.. cehhh!!



Menu yg kami makan on that day.. abis???



Pizza je kami tapau wat balik.. yg lain seme yilek?? hoho.. time ni ada prpmotion pizza cheese apa ke mende ntah.. meng banyak la cheese nyer.. sape rsuka cheese tu puas ati la kot makan.. sy makan 1 slice je tu.. yerla.. lasagna lagi sy bantai ngan deli wing.. hoho.. mana tek nemuk kan? hahaha..





Note: Apa plak nak makan lunch ni.. laporrr cepat plak rasanya.. adeihh!!




~ Auto post~













13 Ulasan:

MRS. K said...

memang tengah lapor ni..

mamalieyna said...

dapnye...menggoda pic walau pakai HP jer..ngee..

lunch nak kue teow tomyam! dh order siap, nnti tapau mkn kt opis jer..

me suya said...

lapor nak makan piza jugak

eMMe said...

pizza hut! nyummy! ni yg rasa nak berbuka kat PH nih, hehehehe....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Irfan sama cam Qis..klu p pizza dia jer yg tlg abiskan sup.. ;)

MrS. F!zA said...

k.ena PB kan ada... gemuk pon jap je pstu kempis balik..hihi

~aSHa~ said...

sha pun kalo piza tak makan byk sgt..muak

Amy Abdul Rahman said...

tetibe teringin nak makan pizza pulokkk :)

♥ Che NamNam ♥ said...

pizanyer nampak mabeles ehh...tapi kalau chess banyak diyer macam masinn sikitt kann..ker deria rase sy yg tak elokk..hekkk

Fieza79 said...

ahhh sodapp...patut pekena pizza lunch td..huhu

ieda said...

adehhhh ... lapaq nie .. huhuhuh

ardinihumaira said...

dni lapa tadi terus g beli burger:D

kakpah said...

lama gak tak makan piza ni..