Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 2 March 2011

Kejap Kejap!!



Fuhhhhh!!... hembus nafas jap.. heheh..
Biasa la awal bulan cenggini manyak billing nak kena settle kan.. terkejar2 la jugak.. tapi rasa nak jengah juga ke sini.. ada umah2 kowang yg sy dah lawati tp tak sure semuanya ditinggalkan jejak or tak.. hurmmm.. nak cepat sangat lah kononnya tu.. huhu
Owh.. semalam sangat best weyh sesi Tari Menari tu.. ;D.. kami menari tarian bollywood.. auuwW!! Memg la kelakar maklum ler kan.. pertama kali lah katakan.. nasib baik la semuanya pompuan.. so, bantai je la.. agagagga.. seyes! memg syiokkk!! esok ada lagi.. 2 kali seminggu gituw.. hehe..



K la.. short apdet je ni.. kejar masa maaaa... hoho.. 



Note: Thanks pada ZIE @ Redbloodsnow yang cantik menawan tu (ops! ini bukan bodek sbb up entry arini tau, tapi memg realitinya zie memg cantik) sbb sudi letakkkan Teratak Milikku ni sebagai Follower Pilihannya untuk arini.. lalala.. thanks a lot! kalo rajin, kowang blh la klik kat SINI








14 Ulasan:

PutRee SeJiNjaNg said...

salam sis..lama dah tak singgah sini..:)

Fieza79 said...

termengah2 je bunyi..hehee
hurmm terpaksa layan bizi dulu ehh...

wahida said...

ada x gambar tari menari tu...nak tgk!!

LyNn HaMzAh said...

glamour la ena yer...sure ramai yg bertandang ke blog ena nanti...

Dilla Ady said...

btul tu..takde gambar ke ena...mesti lagi syok dpt tgk korang bergelek..huhu

Redbloodsnow said...

samalah kita kak ena. zie pun byk giler biling nk kena buat. menyampah. rasa nk bercerai tulang belulang nih dr bdn taw :( huhu

wahhhh ailike that NOTE..bikin hidung zie jd serombong kapal! hahahahahahaha

Mamamya said...

owhhh...mmg best kan menari..exersice bagi longgar2 semua urat2 yg dah tegang kan......dah lama rasanya x menari nih...

~ Lady ell ~ said...

ell pun suka menari..tp x ikut step pun..main bantai je...

mamalieyna said...

oooh syoknye..tetiba terimbau kenangan zaman nak dara, suka beraerobik dgn mmber, balik tu lantak teh ais..ngn roti canai..hahaha..apa da..=P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mesti syokkan tari menari tu.. :D

NzA said...

kalu tepek gambar lg best.....

mamaaedrean said...

wah cayalah :)

☆ lieya latif ☆ said...

wah glamer ena, zie promot blog ni yeak heheehehehe....tahniah!

wah ade kelas tarian plak ke ena...best tu....lehjadikan exercise nie heheeheh...enjoy pun enjoy kan..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waahh bertuahnye dier..bz lagi ke mek na??