Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 11 March 2011

Kejap Ada Kejap Tak De..



As'Salam..


Dah berapa ari ek tak bersiaran?? wuwuwu... 
Nak kata kijer banyak sangat tu tak la jugak tapi kat sini line tenet problem la.. ni pun dah berapa kali cuba dah ni.. try login guna BB tapi tak tau ler naper tak leh nak taip.. tapi login fb bleh plak.. erm.. tapi sy ni tak ler suka sangat bukak fb tu.. tu yg bbrp hari ni tak de n3.. kebetulan ari selasa ada Perhimpunan Bulanan kat Muzium, Rabu plak ada Wacana Pengukuhan Integriti Perkhidmatan Awam kat IPPTAR, Angkasapuri dan semalam memg billing banyak ler nak di settlekan..arini ni plak tenet ngok ngek! kejap ada.. kejap tak de.. nak bukak sistem e-spkb pun tok leh.. inikan pula nak berblogging.. 


Ni sy cuba klik, tetiba plak bleh.. terus la bukak new post.. hehehe.. Rindu nak bebel.. ;D Tapi tok leh nak bebel panjang ler puloppp!!


K la.. 



Daaaa..




Note: Tadikkk ada ler bbrpa umah sy ziarah, tapi ada yg leh nak komen.. nape ntah kotak komen tu tak kuor2.. huhu..






17 Ulasan:

wahida said...

argghhh, kalau saya dah mati kutu dah tu...huhu...

Mama Hanim said...

line kt kedah ni pn x brp ok 2-3 hari..slow je..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eida pun hari nie baru dapat BW kak..miss u...

eMMe said...

ena, nasib baik leh komen umah saya, thx....dah okey dah, tak sentap dah, jap je...tadi touching sgt tu yg wat topik tu, huhuhuuu....

~Siti Hajar~ said...

patut la myepi 2 3 hr ni, tenet problm yer...ingtkan k.ena majuk ke? hehe

Dilla Ady said...

boring kan bile tenet takde...leh spoil mood satu hari..huhuhu

Izan Ishak said...

Wahhh...rindu ngan ena lah!
baru kejap tadi masa lunch teringat napalah ena ni tak hapdet belog dia. rupa2nya line tenet ngok ngek ye~

selamat berhujung minggu buat ena sekeluarga

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun kengkadang tak sempat nak buat n3...hehehehe

.::Lynn::. said...

jalan2...

Fieza79 said...

lama betul ena tk buat entry..tk best la pulak...sunyi je skrg beberapa org blogger yg tetiba menyepi kan diri..huhu

ardinihumaira said...

tenet dni seharian bongoks rini.. skang baru okay huhu

ieda said...

haaa tahu punn dah ramai winduu nie .. nak wat camne nie ekekekke

NzA said...

sama la ena, line tenet mcm demam je..kalu rumah kekwn gna kotak pop up camni senang la nk tinggalkan komen ttp yg jenis lain tu sekadar bc jelh....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

samalah kita ena..sekejap ada..sekejap x de..cam chipsmore.. :D
ntahlah apa lately nih mls semcm jer..huhu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Lamanya tak jengah sini... rindu betul...

biasa la tu, line tenet kat opis sal pun sama la... memang selalu problem... tak tau la kalau2 sal tak dak ni dah ok...

macam dah lama tak masuk opis... apa yg jadi kat opis pun tak tau la... hehe

Redbloodsnow said...

lately nih line tenet mmg ade menggong ckit kan..huhu.

chugie said...

emm sy pun dh lama tak ke teratak milik ena ni kan?? bz berpantang lah katakan..