Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 24 March 2011

Jom La Rasa...


Rasa Apa?? 
" Rasa Sayang.. Yeayyy Rasa Sayang Sayang Heayyy!!"
ops!! termenyanyi plak.. ahaks!!


Masih dengan entry yg terperam.. hahaha.. 
ranum ker basi?? bukan setakat basi tapi dah berkulat.. kui kui kui...


Hari tu kalo tak silap hari Jumaat malam, huby tingin nak makan kat situ.. so, dah sampai kat carrefour Ampang, kami pun singgah la ke situ.. kat mana?? layan pic lah yeh!.. biarkan pic yg jelaskan semuanya.. ^_^


Lengang jekk time kami sampai ni.. tak de saper.. kami jekk.. 
So, menyenap lah dulu guna hp sajork la cam biasa..

 Daringnya plak si bam bam ni..
 ngah daring si kakak yg tak dok diam.. nak join seklai ummi tak kasi.. alolorr... jenuh abah ngejor.. so, ummi snap gambo ipan je la.. huhu..



suka pic ni walaupun goyang.. hihi..




 Alolorr.. sokmo wat pangai tak kira masa & tempat.. kan dah kena marah.. wuwuwu.. ciannya.. 



 Tapi si abah cover balik.. peluk suh kakak tenyum.. tp kakak still masham dan tak moo tenyum.. pandang camera hp apatah lagik.. huhuhuh..






&





Amik!!!
si abah yg beria2 gelak.. baru si kakak nyengih!!.. hehehe..
Akhirnya.. 




Hidangan sudah sampai.. jom makan.. ^_____^




Menu utk anak2.. ummi pun tompang sekali.. hihi..


Huby punyer tp... nampak lam gambo besor.. upernyer?? huhuhu.. 



Sy punyer... cikit je kan.. jap je dah abis.. wuwu..



Semua menu simple je malam tu.. sbb sy dah kenyang tp huby yg ngidam... ;D





Selamat Makan Tengahari Semua... Eh! awal lagi yeh!! sowiiiii!! ;D.. Ermm.. Sendiri tengok pic.. sendiri yg laporrr!! huwaaaaaaaaaaaa...


&


P/s: pssst!! entry semalam tu, sy tak de la kat lam picture tu.. ahahahaha.. sian korang, jenuh teka yeh! sekali cilap plak... keh keh keh.. yg bertdung hijau & berbaju putih tu bukan sy.. sy yg snap picture.. so, tak de la sy lam pic tu.. ;P






18 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya menu2 tue semua...alolo mashamnya kakak....
irfan menten encem....


pssttt: akak xleh la eida nak buat blockquote tue...huhuhuhu sadis btoi...

atty's said...

comeynya si kakak..macham2 pun tetap comey ..

lor patut ler kty belek2 tak jumpa pun .

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..mashammnye muke si kakak..
Sweetlah pic Ena & irfan tu.. :)

lily salah tekalah gmbr smlm tu..hiks.. :D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bam bam sunggoh si ipan
comelll

weh..sib den tak teka..ahahaha

Fieza79 said...

anis sokmo je merajuk ye..terbalik si kakak yg terlebih manja ni...hehee Irfan cool je..

wahh sedap2..laparrr..bekfes dgn peknga je td..lpr nasi plak..

Mama Hanim said...

anis tgh moody pn cute kan, bila senyum lg cantik..

aloss, lapar weh tgk menu2 tu ena..huhu

LIP (^_^) said...

this entry makes me laparrrrr..........

eMMe said...

jom lunch!!! laparrr laaa..hahahhaa...

~Siti Hajar~ said...

menu yg simple tp myelerakan la k.ena..samala cam anak2 sy, xkira dimana je nk tunjuk la perangainyer..huhu...tp kesian plk tgk muka kakak Anis tu, biarla k.ena, janji dia xkaco org..

chugie said...

comel je dua beradik ni tau!
menu tu pun nampak menyelerakan..

wahida said...

irfan yg sgt comel!!

yunz_02 said...

kakak.. kemain cebik haa..

irfan bam bam sungguh ena.. meh jangkit kt aisya sket.. :D

makanan itu adlh sodap yerr..

LYAfrina said...

lya pon suka tgk pic ena nk kiss irfan tu... cute sgt2!!

Nana said...

sedap nnye makanan,,
suke nengok gmbo ala2 nk kiss tu hehe
kiut

Redbloodsnow said...

hahaha.alololo....anis mencebik weh. nasib baik bapak dia pujuk tros senyum...kehkehkeh

Dilla Ady said...

hahhha...suke gambar kakak ngan ayahnye tu..

chumel!

eh, kt mane agaknye ni ena?

: Ady :: said...

Raser macam pernah makan kat sini.. ehehe..

..aiDiena..

mamalieyna said...

ekeke...tak tahan tengok jebek si kakak! nak kena abah beriya sengeh n gelak baru oke dia eh..hehe..

alolo..sweetnye pic cam nak 'muaaah' tu..hee~