Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 23 March 2011

Geng Keras!!





Inilah geng geng keras senam tari kami.. :P
Jumpa sy tak? yg mana ser??? heheh.. Tak ramai pun.. 10-15 org je.. Tapi lam pic ni.. ada 10 jekk.. Jadilah.. kang ramai2 sangat cekgunya tak leh nak concentrate utk sorang2.. khas utk wanita sahaja pongg.. best jugak.. 2 kali seminggu.. Gian pun ada.. tapi wat masa ni kami baru dapat 2 jenis tarian.. salah satunya adalah twist.. rentak bollywood.. hihi.. yerla nak dapat banyak2 hanya 2 kali seminggu tu susah la jugak.. nak nak geng keras kejung cam kami ni.. wakakkaka.. lantak la.. janji sendi tulang tu lembut lar sikit dari sebelum.. kui kui kui.. 



Pepetang camni, kalo ngantuk kami akan pasang lagu senaman tari ni.. pastu kalo tak de staff lelaki time tu.. kami pun mula la nak terkinja2.. ekekekeke... pastu cerah ler mata semula.. ;P












20 Ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

teringat zaman bujang
kat gym ade line dancing
lagu feveret sy..Dhoom! lagu tu susah giler nak ikut rentak dia..tapi sbb dah selalu follow kelas tu..jd senang..ehehe

mamalieyna said...

aloor syoknye ada geng nak kinja2..hehe..sini?..huu..simpan jerlah hasrat..wuu~

Dilla Ady said...

dilla pun skang bersenamrobik tp kat umah jek la..

tp mmg sonot la senamrobik nih, byk kuar peluh woo...tp wat sorang2 cam tak bez la..ramai2 leh gelak2 kan..

~Siti Hajar~ said...

best la blh berpoco2 d opis, kat opis sy klu ada mesti sy join, suke tau...hehe

Badan dh naik, tkejung la nk poco2..haha

ardinihumaira said...

bestnye.. lama dni tak senam :D

yunz_02 said...

uwaaaaa bestnya ena.. teringat masa kt kolej dluuuuu..

mzhany said...

waaa sronokla ena ada geng tari menari nih

aiDieNa said...

Wah bestnyer.. kat opis akak pon dowang ada buat jugak.. tapi tokleh nak join larrr... anak meremut kat umah.. cian mak nak kena jaga lepas amik umah pengasuh.. mak akak pon bukan sihat sangat... buat masa nie xtvt kokurikulum camtu kena rehatkan dulu.. ehehehe

kakpah said...

seronok e ena dapat regang tulang temulang dan longgarkan segala urat.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak silap Ena yg tudung hijau tu ke? ;)

Seronoklah ada aktiviti sebeginikan..Dpt melembutkan segala sendi2 tulang yg keras.. :)

Ena said...

Lily,

ops!!..
cilap lorr.. tak jumpa sbb ena yg amik gambonya.. wekekeke...

MrS. F!zA said...

adakah yg tudung hijau bju putih itu??kalo betul dsytnya lenggok pinggang tu..ekekeke

* oh jeragat eh..la..fiza pon byk jeragat tau.dh mcm2 cuba produk itu ini.jeragat yg plg ssah nk hlg compare jerawat.setakat ni fiza tk psti lg leh hlg tak..tp jerawat2 halus mmg hlg trus..kulit pon makin gebu je.dlu kalo tk pakai bedak muka fiza nmapak teruk sgt kusam..skrg ok je..rileks je..hihi..tp tang jeragat tu kna tggu lama sikit kot bru tahu.tp msa kat bgkel hari tu siti ckp diorg tgh cri formula utk produk bari simplysiti khas utk jeragat..kalo ada lg bgus.komen fiza produk dia mmg best.muka tk mngelupas apa pon tp kulit kita yg nmpk perubahan.

eMMe said...

MrS. F!zA~ i think so..yg tudung hijau baju putih tu kan..kan..cam Ena je dari belakang, tu kata keras??
kemain lentok liuk nye, hahahahhahaa~
tapi mmg best la aktiviti begini, mmg mak suke nyah.....lame tak buat, serius, sjak kawen, huhuhuhuhu....

Ena said...

Mrs. Fiza & Emme,

salahhh!! hahahahhaha..

ai tak de la pic tu youuuuuu.. sbb ai yg amik gambonyerrr... kui kui kui..

LYAfrina said...

ena y baju putih tu kan???

♥MAMASYAZA♥ said...

wah bestnye kalo selalu pegi kelas aerobik camtu

NzA said...

best gak kalu ada xtvt camni...
rasanya ena yg pakai tudung hijau tu kot...kecik comel jerr....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah memang hapening taw...

Mama Hanim said...

patut la slim melim je ena ekk.. rajin senam rupanya..hehe.

Redbloodsnow said...

skrg ni zie lom pnah lg senamrobik taw kak Ena. terasa nkkkk je lg bila tgk akak gnie² ...hehe