Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 24 March 2011

Erm.. Tak Tau L a Naper Pulak Dahhhh..




Dari jam 2 tadi sy try login tak lepas lepas.. 
naper lagi la tuh?? sy pun p la jalan2 umah kowang.. tak leh komen plak.. adeihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! sudahnya.. pas settle apa yg patut, sy off kan pc dan on kan semula.. try login lagi.. yeayyyyy!!! dapat sudaaaa... heheheh..



Note: Umah Mamasyaza memg tak bleh nak komen, kotak komen tu tak kuar2, pastu ada bbrp umah lagi la camtu jugak.. haihh! naper la kan..  Dah tu umah Izan aka Cik Mot langusng tak leh masuk.. kena blocked terus.. tu yg tak de backlink ni.. pelik pelik!!

13 Ulasan:

☆ lieya latif ☆ said...

E'EH NAPE jadi camtu plak ena...mesti ade something wrong ni kan...ape2 pun lega dah dpt log in balik......

Mama Hanim said...

line problem kot ena.. tgk esok plak cmne kan..

mamalieyna said...

huu~ nape gitu eh...tu la penyelesaian kalau something berlaku, off then on balik..hee~

LYAfrina said...

HUHUHU.. SELALU J G2.. SAMA DGN Y BLAKU KAT LYA LAST WEEK...

TP KAT RMH LYA ENA LPS KAN TD??

eMMe said...

Ena nape ekk?? me tak de lak mengalami cam ni, line problem kot...tapi umah eMMe, Ena berjaya komen kan, syukur~

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cube try guna browser lain
google chrome ke..

baincardin said...

sabojelaa....

baincardin said...

sabojelaa....

umialya said...

mgkn line kot

dyea irdina said...

sama la kiter..dr tghri td leh basuk n baca tp nak komen or folow tak dapat...shouitmix pun tak kuo..dah frust dah tp alhamdullilah ptang ni ok la plak

LiLy @ MumMyQiStInA said...

huhu..lily pon sllu gak cam tu..ntahlah apa penyebabnye..

NzA said...

biasanya semua tu brlaku bila lain tenet problem kecuali kalu blog tu guna kotak komen popup xde masalah sgt.

Redbloodsnow said...

line sengal tuh kot kak ena...huhu