Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 1 March 2011

^____________^



As'salam..


Rasa mcm dah lama je tak buat entry.. hehe.. entry tenggelam timbul je... kejap ada kejap tak de.. huhu.. camtu la jadinya bila apdet ikut mood ni.. haiyoooo!!!.. 


Apapun, harap korang jangan ler luper kan Teratak Milikku ni.. hoho.. cam meraih simpati ler pulak.. ;P ni pun exceli tak tau nak bebel apa.. cuma sehari 2 ni sy bizi sikit la.. kena cover 2 kijer.. salah sorang opismet kat sini MC, dah kijernya berkaitan juga la ngan sy.. jadi kena la cover kijer dia.. tu yg bertambah2 la tak ber apdet umah ni.. tapi sy cuba la ziarah korang semua yeh!.. InsyaAllah.. bila ada kelapangan.. ;D


K la.. nak sarapan jap.. alorrr!! ngan roti jekkk pong... huk huk huk..






15 Ulasan:

ardinihumaira said...

akak sarapan ape.. dni makan hemlet lagi hari ni hehe

NzA said...

kesiannya...sibuk ye....

♥MAMASYAZA♥ said...

bfast pagi ni, nestum n cupcakes strawberry..hehehe

LyNn HaMzAh said...

lynn x beli sarapan pun lagi nie...perut dah lapor...huhuhu...

Fieza79 said...

lama tk nmpk ena...patut sunyi je no bebel hehee...

baru sedar lum bekfes lg ni...huhu

ieda said...

akak shake jer ekekek

x lupa nie .. ada nie duk mai sini :))

Redbloodsnow said...

zie klo zie tak bz kan kak ena. surenya zie tak akan lupakan blog akak nih. sure terjah pun. unless takde entry baru, itu baru x dpt nk ninggal jejak..hehe

Izan Ishak said...

sibuk ke ena...takpe, nnti dah free singgah2 lah ye.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak kan lupalah Ena.. ;)
kita pon sarapan ngan roti jer.. :D

rATu kEBaYA said...

sibuk ye... nanti jgn lupa makan pulak

: Ady :: said...

Sama lar kita Ena.. update ekot mood jer sekarang nie.. tapi jengok² jugak umah kawan².. ziarah menziarahi itue amalan mulia.. hehehe...

-aiDiena-

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eida xsibuk tapi buat2 sibuk kak...

kakpah said...

roti pun roti ler..
janji kenyang.

wahida said...

selamat berhari isnin ena...

sarapan apa pagi ni?

wahida said...

sori nak tanya lunch apa sebenarnya...salah taip laks...