Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 1 March 2011

Bior Ler Rahsia..



Ahahahahha..
Takde rahsia pong.. saje je tu.. ;P


Tadi p jenjalan umah korang.. Erm.. nampaknya tahun ni ramai juga blogger yg akan mendapat ahli baru dalam keluarga... Tahniah buat korang yeh!.. :D.. Sy?????? ehehehhe.. jangan ler ditanya kan.. bior ler rahsia!! cewahhhhh!!.. tetiba plak.. ahahah.. erm.. belum ada tanda nampaknya.. yg ada cuma tundercat tanda bulan mengambang akan tiba.. sob3x.. eh! tak pe tak pe.. kasi can kat korang dulu.. ahahahha.. ayat penyedap hati.. ngeeee..


Apa plak nak makan lunch ni.. arghhhhhhhh!! penin penin!! nak makan pon penin!! cehhh!!



Note: Tetiba je ada n3 kan! gara2 xcited baca n3 kenkawan yg bakal tambah ahli baru tu.. 









8 Ulasan:

cikmOt said...

hehehe...ingatkan ena pun join da club...

mamalieyna said...

yelah ena, kt opis ni pun sama..jeles sesekali..tp bukan rezki kita dlm masa terdekat ni..hu~ sabar menanti..^_^

MrS. F!zA said...

eh kak ena dlm usaha ke??hihihi

tggu darwisy 2tahun ke atas bru plan nk tmbh anak..hehe

Fieza79 said...

ehehh rasa nya ena dlm perancangan ni...atau pun mmg dh ada ni..baik ngaku cpt..!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mek na..takpe..belum rezeki kot..nnti2 adela tu..doa byk2..aminnnn

ardinihumaira said...

dni ni soram pun lom ado.. hik3... tahun depan nak ado la.. buleh tak buleh tak.. ahaha lariksss

Izan Ishak said...

yelah ena...sana sini sinun..ramai blogger peknen. izan pun nak jugak...tapi dpt tumpang happy pun jadilah~

Mama Hanim said...

sempat lg msk list azam tahun 2011..hehe..