Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 19 March 2011

Adeihhh!!



Baru nak layan mata tengok tibi.. remote astro dah bbrp hari rosak tak sempat2 lagi nak p tukar.. memg boleh je guna manual kan.. tp ntah apa la si kakak tu usik, lgsung tak leh.. godek2 pun sama jugak.. kena guna remote juga.. huby plak tak de.. dah p buat kijer dier.. Bosan la camni.. memg la sy ni tak la beria nak nengok tibi sangatnya.. tp bila mood nak nengok tak bleh plak.. adeihhh!!


Ops!! pepagi dah merungut!! huhu..




10 Ulasan:

mamalieyna said...

aduyai...tensen dibuatnye tuh..Hu~//meh mai ambik kt umah eina, ada dua..hehe..

selamat berhari minggu ena! nak layan tibi tokleh, layan mata sleep lah..sejuk2 je cuaca ni..kt sini la..hee~!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Boringlahkan x dpt tgk TV..
Umah lily ni pon sejak pindah umah..astro x pasang lg..dh lah pakai antena pon susah nk dpt siaran..sudahnye layan TV indon & s'pore jer ..

Apapon selamat berhujung minggu Ena.. :)

Nida said...

Beli baru je Ena.. hehe..

Sini kalau tv second hand murah gilerrrr.... utk 21 inci cuma $5..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hehehe sian akak...xpa2 nanti p beli remote baru nyek..

Ena said...

mamalieyna,
bukan apa pun exceli ada tibi lagi 1, tapi yg tu dokonker leh 2 beradik tu.. so, siarannya tentulah kartun sepanjang hari kan!.. so, maleh ler nak berebut..

Ena said...

Lilymumyqistina
memg boring la.. sbb selalu bila dah penat2 wat kijer umah, time rest tu ena suka layan astro so, bila remote tak dak tu yg boring tu.. hehe

Ena said...

Kak Nida,

memg nak beli kak remove baru tp masa tak de buat masa ni.. sbb huby kijer.. nak beli tv baru tu tak la kot.. cukup la dua biji buat masa ni.. hehe

Ena said...

Purplelicious..

hehe..
arini dari tadi hanya tengok siaran anak2 juag lah.. hehe.. tu la.. bila la huby nak balik ni.. ngeee

ardinihumaira said...

meh amik remote kat umah dni :D

♥MAMASYAZA♥ said...

aritu pun tv umah akak rosak,2 hari gak cam owang bisu, sunyi sepi umah dibuatnya