Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 8 March 2011

Ada Orang Tak????



Tok Tok Tok!!
Ada orang tak? hehe
Sy dah masuk ni.. ;D
Eh silap silap!!
camni..


As'salam..


Haaa.. baru betul!.. main terjah je. haippp!!


Morning uols!! ^____^
Windu kat sy tak? agagagagga..
Sy sebenarnya mengantuk yg amat sangat
Tapi kalo dilayan mata dengan tido
Maunya sy bertambah2 mengantuk & lemau kan!
So, terpaksa la membizikan diri dengan jengah ke sini ;D


Semalam sy seharian dilanda sakit2 badan
Sampaikan ganggang telefon tu sy wat ketuk2 badan.. ahahhaha..
Suka suka je kan.. tapi seyes okeyh.. 
Sangat lemau + banyak kijer + monday blues!! 
Tak abis2 monday blues.. sian kat monday.. 
Padahal yg blues tu adalah orangnya.. 
Bukan harinya.. haihhhh!!


K la.. nak p 7E jap.. nak p cari sarapan..
Cam biasa la roti gamaknya..




Note: Skrg fb dah tak blh dah mulai 8-5ptg... kalo nak onp before 8 and after 5pm.. Nasib baik sy bukan kaki fb.. bukak bila rasa nak bukak jekk..






20 Ulasan:

MrS. F!zA said...

pagi kak ena..la awat mkn roti ja?nasi lemak pon sodap ape! hihihi

mamalieyna said...

morning ena..ups..w'salam...hee..

oooh FB kena block eh, eina lak blogspot..tp smlm anje dh sound, IT open lak time bfore opishour..hee..suka..leh jenjalan..lalala..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

adui semua duk pakat block ni FB..sini leh..tapi ade limit dia.tapi sib baik sy bkn fanatik FB..so takde kesan ape pon kat sy dia block bagai..
tapi sama la ngan mek na..8-5 je dia block..eheh

ardinihumaira said...

pagi kak!
:D

LyNn HaMzAh said...

morning ena...
lynn x sempat beli sarapan nie...
pesan dengan ena boleh?
hehehe...

Zaidah said...

kat sini fb bleh bukak...memang ramai yang join fb...zai plak tak suka sangat fb...jangan blog kena block udahlah...

☆ lieya latif ☆ said...

erm pasal FB tu same laa ngan opis lieya....heheheeheh..lepas pukul 5 baru leh bukak...kalo tak diblocknye....tak kisah laaa, yg penting jangan blocked blog sudah...mati kutu aku nanti!!

musim ni ena.....ntah2 nak demam kot...tapi ape2 hal baik pi cek yeak...mane tau ade isi ke ...heheeheh

~aSHa~ said...

moga sihat2...

asha pun bukan jenis kaki fb sgt..

wahida said...

gagang telepon buat ketuk2 badan? bagus idea tu...hehehe...saya pun tgh sakit2 badan neh..

nasib saya x de acc FB...ngeee...

Izan Ishak said...

morning ena...
alahai....izan pun samalah. tak larat rasanya nak buat itu ini. padahal dok umah je kan. ntah apa2 ntah....

Izan Ishak said...

morning ena...
alahai....izan pun samalah. tak larat rasanya nak buat itu ini. padahal dok umah je kan. ntah apa2 ntah....

eMMe said...

ena~ me ada ni haaa...
slow skit online Blog ari ni...
FB leh je buka...dulu kene block
skrg nih, tak kene block la, tak faham, layan kan jelaa....heheheh~

NzA said...

mmg leka kalu dh ngadap FB....

ana said...

sama la...on fb malam time kat umah jer! :)

Dilla Ady said...

da petg baru dapat melawat sini...

kena amik jamu n berurut nih ena, bagi cargaasss balik..huhuhu

Fieza79 said...

pi mengurut la ena..mesti syiokk..sedapp je...

Redbloodsnow said...

pagi kak. of coz ler rindu kat akak. haaa pi 7E tu, tolong lanja zie slurppy ea. err tol ker ejaan tu..haha :P

ita cutevirus said...

ena!!!!
rindu kamoo!!

~Siti Hajar~ said...

Walimatul Urus

Assalamualaikum..

Sy nk jemput k.ena sekeluarga ke rumah sy pd hari Sabtu, 19/3 ni..
Sy bt kenduri kesyukuran, no fon k.ena xde la, sy jemput kat cni yer..hehe

Jemput la dtg k..

p/s : klu dtg utara ni, sgh la rmh sy k, jengah blog sy utk lokasi yer k.ena..

aiDieNa said...

Haiiihhh.. masih di mood malas ker.. lama tak hapdet.. hehehe