Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 5 February 2011

Yeay! Mood Bebel Sy Dah Kembali.. Woowweee!!


Salam..


Selamat Pagi.. Eh! pagi lagi ker ni??? ahahhahah.. boleh la .. ;P
Daripada belum mandi sampai dah siap mandi.. entry ni masih kosong tak bertaip!.. hoho.. tapi rasa mcm nak jugak update.. Camni la yg huby rasa agaknya masa sy tak de kat umah.. Boring!! Ni baru 1 malam huby tak de.. sy ngan anak2 leh tinggalkan sampai 4,5 malam.. huhu.. ciannnn!! Tu la.. saper suh tak ikut kan!.. ops! yer la yerla.. huby kijer.. org dah booking dan dah bayar deposit, so, tak leh la nak cancel suka hati je semata2 nak ikut balik kg.. nak tak nak kena la tunaikan jugak.. ermmm.. 


Kenapa sy gigih jugak nak balik walaupun tahu huby kijer??? sbb?????? erm... sbb Mak sy tak sihat!! Sakitnya menjadi2 je skrg ni.. asyik cakap kat telefon je.. mana sama kan!.. hati meronta2 nak balik jenguk! dan sy juga dah lama tak balik kg.. Makanya, cuti yg panjang tu la sy manfaatkan. Tak pe la lg pun baru sekali balik tanpa huby.. Insyaallah.. next time tak teru;ang lagi.. Mencabar wooo balik tanpa huby ni.. Nak control anak2 bukan senang! kena plak ngan omaknya ni yg sangat la comel ni kan! ahahahha.. Nasib baik mak cik & pakcik budak2 ni ramai.. Dorang la dok pakat layan.. :D.. kalo tak.. HARU dibuatnya.. 


K la.. dah terluah pun kat sini.. nak p sambung mamam jap! dan nak tengok apa la anak dara tu dok berkubang dalam bilik mandi tak kuar2 lagi.. haihhh!! 





Note: Asyik nak mamam jek kijernyer.. hahah.. bak kata adik sy, kak ena tu asyik makan jer.. tak jugak gemuk2.. katanya.. Kita ni makan sikit je tp tak jugak kurus2! hoho.. nak wat camner lepas makan je berperang ngan anak2.. tengok aje la si bum bum (irfan) tu.. nak dokong je memanjang.. camner sy ni jd tak makan banyak?? hahah.. ok tak alasan ni?? erk?? ermmm.. ada ke yg baca entry ni?? ahahha.. tak kisah la.. janji sy dapat bebel dengan jayanya.. lalala.. ;P




7 Ulasan:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ada yg baca ni Ena..ni lily tgh baca..hiks.. :)

Owh..mak Ena X sihat erk..ye lah kan Ena..X sama lah klu sembang kat tepon ngan berjumpa sendirikan..tetiba lily pon jd rindu kat mak.. Moga Mak Ena Cepat sembuh yer..!

Ena said...

Lily,
Thanks lily.. ;D

yunz_02 said...

sama la ena.. org tua yun pn x sihat.. punya risau smpi rasa nnt² jek la bersalin..

Dilla Ady said...

dilla pun bace jugak nih ha..hihihi

harap mak ena sembuh cepat ye..susah hati kan kalu mak ayah sakit nih..harap die da okeh la skang nih..

Izan Ishak said...

salam ena...izan baca ni!
yelah bukan balik kg saje2 tanpa hubby kan. seb baik ada adik beradik ena yg lain... boleh main2 ngan kakak n adik tu~

**yayyy! ena dah kembali dgn entry bebelannya...baru syok nih!

Fieza79 said...

dtg baca sini..woo mood bebel suda kembali..bagus2..dh lama tk baca bebelan ena hehee..

tk best kan kalau pegi mn2 tanpa huby...cm tk bape nak semangat je kan..tkpe demi ibu tercinta harus la balek menjenguk selagi terdaya..

ardinihumaira said...

dni baca ni kak :D