Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 23 March 2011

Waktu Untuk Kembali Ke Medan Kuliah.. Lalala..



Ye!
Waktu utk kembali menyelak buku2 dan membizikan diri dengan assignment.. penat wooo!! PERCAYA TAK korang.. cer tengok pic kat bawah..


Seketul jekkk buku??? cehhhhh!!




Psss!! sila JANGAN PERCAYA. hahahha..
Itu adalah propa semata.. huhu.. 




Sebenarnya.. gambo2 ni memg dah lama benor la kan.. Gambo masa p kursus kat Residence Tekam bulan lepas.. kuang kuang kuang.. Berjamang punyer citer.. baru arini nak wat tayangan.. ;P.. tetiba tingat.. belek2 draf entry terjumpa plak yg ni.. so, leh la up arini.. ^_^



Gambar2 kat entry ni adalah pada hari terakhir kursus tu yg pakai baju kurung.. yerla biasanya hari terakhirkan ada sesi penyampaian sijil & bergambar beramai2.. dan utk acara rasmi kena la pakai baju rasmi p opis..


Bergedik dulu sebelum balik.. lalala.. ;P


selebet tul tengok tudung time ni.. huhu..



Ni kawan se-opis benarnya.. dan sy la yg paling selekeh..huhu.. Gambo beramai2 dok la kamera salah sorang peserta lain.. sy dah lupa letak kat mana email add utk masuk fb dier.. adeihh!!






&






Ni gambo sarapan benornyerrr.. hahahah.. lunch time tak amik dah..
nak balik cepat ler kononya.. tp jd lambat jugak.. nasib baik tak kena tinggal ngan bas.. huhuhu..






kalo nak baca kisah p kursus berkaitan entry ni.. leh klik kat SINI dan SINI






21 Ulasan:

cikmOt said...

cam anak dara ar ena ni..phewittt

mr_mrs mikko said...

xda selekehnya laaa..
comey apa..
hihi...

laaa,ingatkan btul la td masuk kuliah.
hihi

monalea said...

comel je.takde selekehnya

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

comel la ummi kakak ngan irfan nie jeles bonda amani tengok taw..huhuhuh

Me said...

perut mana perut??? kempisnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... jeles jeles..

wahida said...

x selekeh pun..comel je tgk...

eMMe said...

bestnye jadi org kecik molek nih!
suke tgk u Ena, aku tergoda...!!! hahaha...

yunz_02 said...

mak ai.. ena tak berubah.. kecik menten cam dlu.. :D

mamalieyna said...

ena ni mesti putih gebus kan..comei..cam anak dara..hee..

ieda said...

wah2 cam anak dara suntiii lah cayunk .. :) mcm nie org tgk sure org percaya student layiee :))

Fieza79 said...

mana org sangka kan mak budak..beranak dua...caya lah ena..hehe

Mama Hanim said...

phewiitt.. bru masuk 19 ke? jeles woo..

atty's said...

mana ada selekah ..comey jer..kty nengoknya ..mcm anakdara jer.

MrS. F!zA said...

tomeinyaaaaaaaa!!! mtk tips pleaseeeee!!!

k.ena haitu tnya blh hlg dak pigmentasi tu kan..ape ek??aduilah istilah gitu tk thu mksdnya..haha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mek na..tetipu tipah
ingatkan mek na sambung studi tadi..:-P

Ena said...

kawan2..

ahahhah.. tertipu yeh ngan tajuk entry tuh.. ahahha.. cian.. saje je bikin gempak.. keh keh keh..

Ena said...

Fiza,

akak ni chubby juga kat luor nun.. nak2 skrg ni.. tu gambo bulan lepas.. bulan ni dah naik lagi berat badan ni.. segan nak amik gambo.. pipi tembon yg amat.. fiza selim dari akak tau.. sbb akak tengok lengan fiza selim jekk.. cer tengok lengan akak tuh!.. huhuu.. scary mak.. :D

oh pasal pigmentasi tu yeh? tu maksudnya jerangat.. saje lah tanya kot2 simply siti tu leh hilangkan jeragat.. lam pic muka memg nampak clean & clear.. kat luor idok ler begitu.. huhuh..

Dilla Ady said...

wahhhh...cunnye, cam anak dara...

slimnye, cantiknye,comelnye...da tak tau da nk puji ape lagi tp mmg cantik sgt2 ena nih...

kalu ckp skola lagi pun org percaya tau..

ardinihumaira said...

lawa la kak.. bila dni nak slim cam akak ni huhu

mzhany said...

sedapnya pisang itu;)

♥MAMASYAZA♥ said...

tak selekeh pun, slim aje, cute sgt