Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 25 February 2011

Siapa Kacau???




As Salam..


Ni kategori pagi lagi kan! hehe.. 
Bukan apa.. sy baru nak bagi say...  Morning uols!!
Bizi??? erm.. sy buat2 bizi jer kot! ahaks!!
Exceli jiwa kacau sikit la hari ni..
Yer ker arini?? rasa mcmmmmmmm.. arghhhhh!! erm.. 
Asyik entry cenggini je kan.. 
Sendiri taip sendiri yg buhsan okeyh!
Tu yg dok layan diri je pagi ni
Settle kan kije2 yg tak pernah abis ni.. 
Sambil layan lagu2  Maher Zain dari pagi sampai la ni.. ;D
Citer ada tapi duk lam draf entry tu je..
Maleh nak karang citer.. 
Jiwa kacau punya pasal.. adeihhhh!!



Note: saje je wat tajuk cenggitu.. heheh..






12 Ulasan:

kella said...

bila jiwa kacau.. rasa semak kan.... hmmm

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ingat rafiq je kene kacau..uhuhu

Izan Ishak said...

kalau jiwa kacau mmg tak best sgt kan ena~

tenang2kan diri dulu ye!

mamalieyna said...

ada gak kaitan tu dgn tajuk.."perkataan Kacau"//hehe..

wahida said...

relax dear...

bertenang dulu...

NzA said...

kalu jiwa kacau mmg kita suka menyendiri...dan buat2 sibuk.....

eMMe said...

gi ar konsert Maher Zain...cari ketenangan jiwa, hahahhaa!

Redbloodsnow said...

salam kak. wahhhh header dh baruuu. sorry kak lame tak jengah akak. kebizian zie :(

btw, ttg entry biore tu. xde lah zie x suka dgn komen akak. malah berterima kasih zie taw. Zie cepat² amend entry tu n taip a new one..hahaha

ade ngiyau name akak :P thanx ea kak.

Dilla Ady said...

biase kan sesekali jiwa mmg mudah kacau..

kalu da dikacau mmg mood lari la jawabnye..

norhaizan said...

akak..jiwa kacau nape ni kak..sabar eh..

psst..psst..entry lps nor ada mintak address akak...tp akak tak reply pun..sedihh..nnti kasi address akak kat blog nor eh..tenkiu (^_^)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Jiwa kacau..sape yg kacau tu..?? :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eida lak tengah panas hati nie kak..huhuhu