Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 8 February 2011

Si Muncung Itik!!




Salam... 



Huhuhu.. baru leh jengah sini.. 
Ni pun short update jugak la.. 
windu kalo tak masuk kan! ngeeee..
bz sikit.. eh! banyak jugak.. hehe..
Ker sy yg perasan bz? hoho...
Tu je  la nak taip.. huhu..



k la..







eh! sebelum tu..






Saje je tayang gambo yg tak de kaitan ngan n3.. hahaha..



 Gaya Si muncung itik!
Tapi tak panjang cam itik la kot!
gambo masa p zoo jugak ni.. 
tengok2 kelakor plak.. 
Candid picture la ni kononnya.. 





Daaaaaa...





Note: Short ker? mcm panjang jer... ahaks!! ^___^






16 Ulasan:

Ieda Al-Habsyi said...

ena, lamo tak jengah! :)

monalea said...

comel....hihihi muncung itik...

mamalieyna said...

hahaha...tengok pic ni...terus tersenyum lebooor auntie eina tau..ekeke..irfan..irfan..mcm2 ye kamo! ^_^

MrS. F!zA said...

omak aihhh muncungnya irfan...hahaha

wahida said...

alolololo....comel je...klaka pun ada...

chugie said...

cumel muncung tu... :D

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...cutenyer muncung itik tu...

eMMe said...

hye Ena, ur son yg sowang ni, ape gaya skali pun, muncung sedepa pun, menten comel...hihihihi....

Fieza79 said...

hamboi sweet nya dak Irfan buat muncung cam gitu...haishh buat untie geram rasa mcm nk cubit2..hehee

Gieyana said...

mmg comey jer muncungnya! Cute..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahah comey sungguh irfan nie...

Nida said...

olorrr... rasa macam nak tarik-tarik itu muncung..hehe

Dilla Ady said...

eee...tembam btul la dak irfan skang..

kelakar okeh tgk muncung die..hihihi

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehe!!~ cute jerk!!

Jom mai singgah my blog....klik je link mummylovers blog ini

~Siti Hajar~ said...

panjangnyer muncung irfan, kelakar tgk, itu tiru gaya binatang apa yg kat zoo tu? Geram tgk Irfan yg makin bam bam tu, klu Danies camtu kan best, blh ibunya ni gomol2 sllu...hehe

mzhany said...

olololooo moncong nyer...kenapa tuh