Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 17 February 2011

Setiap 5 Hari Semingu Sy Di Sini, Tapi Malam Tu Pulak Nak....

Amik Gamborrrrr!!
Kat Mana? tengok gambo pun dah tahu kan? erm.. yelah.. cam tajuk entry tu.. setiap 5 hari sy ke bangunan tu... tapi tak pernah sekali pun amik gambo dedepan cam kat bawah ni.. Malam2 plak tu.. Semuanya gara2 lepas je p makan kat tropical corner tu.. huby ajak p amik gambo kat situ.. saje je la.. isi masa yg bersisa lagi malam tu... hehe..

Bangunan Sultan Abdul Samad

snap gambo bebudak ni lah.. ujan rintik2 time ni.. huhu

alolor.. skrg asal amik gambo mesti nak polok2.. ai likeee!! hehe.. 

Tu.. tengah tadah air hujan la tuh!..

Sebelum ujan turun bebetul.. meh ummi tompang sekali.. lalala.. hehe



Kami tak terus balik sebenarnya.. ada lagi tempat yg kami nyinggah malam tu.. ke mana? Dekat2 situ jugak.. heheh.. Jumpa di lain n3.. Nak kena buat jugak.. sbb dah lama.. dah sebulan berlalu dah pun.. baru arini nak up citer.. huhu.. Bosan?? mungkin ada yg bosan.. tp "aiman tak kisah".. hoho..






13 Ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lawa tol tok laki mu amek gambor tu mek na..sure lens dia mahal ni

cikmOt said...

hurmm..big boy sudah irfan ena ni...

eMMe said...

Ena, tgk irfan dah semangat!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...cantik arrr bgnn sultam abd samad memalam...
dia tah tukar lampu erk..
dulu2 lampur kaler kuning jer..nie dah ada lampur kaler purple arr

cantik gambar2 nie sumer

Fieza79 said...

cantek bangunan tu time mlm..kalerful..

makin bulat dh tgk dak Irfan ni Ena...comel lerr sama la kakak Anis...mcm sebut nama anak seniri hehee

NzA said...

cantik bila snap mlm2....tmbah brseri dgn cahaya lampu tu....

lily@mummyQistina said...

Cantiknye suasana disana waktu mlm..

ieda said...

dataran merdeka .. huh ..terus teringat zaman anak2 dara dulu .. ekekke selalu lepak lepas abis kelas .. nak2 kalau ada event kat situ .. ermm cantik erkk suasana mlm kat situ .. dulu kurang lampu tau dik .. skrg dah mewah lampu ekekek

alah2 cumei jer budak berdua beradik tuu :))

Dilla Ady said...

puasnye tgk gambar2 nih sume...cantik2...modelnye si anak2 dan ibu yg cantik konpem la gambarnye sume cun2 kan..

mamaaedrean said...

e eh lamer dh x pegi nih....
cantek gambor suker 3;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cute mute la irfan n kakak dia posing loving..i likkeee too

Nana said...

sgt cantek
malam yang purple heheheh

mamalieyna said...

waah cantek..tmbh2 pakai dslr kan..jeles ni..ngee..