Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 7 February 2011

Selamat Pagi UOLS!!



Salam..


Selamat Pagi..


Sangat sleepy arini... rasa nak tertutup je biji mata ni... Penangan cuti seminggu asyik bangun tido lewat jekkk kan! Hamikkkkk ko ena! Terus badan malas, lemah, lesu macam2 rasa ada... hiyarghhhhhhhhhhhhhhhhh!! bersilat sat!.. betulkan urat saraf yg dah lemau nie.. heheh.. Tapi still ngantukssss!! adeihhh!!





Note: Masih ada yg masih bercuti arini??? wahhhhhhhhhhhhhh!! syok tu.. leh sambung melingkorrr after solat subuh kan! hihi.. bg yg dah kembali bekerja tu.. Selamat Bekerja la Yeh!! ^__^




12 Ulasan:

ardinihumaira said...

dni dah mula kelas semalam.. liat tol nak g kelas jam 8. rasa macam mood bercuti hujung tahun hehe

yunz_02 said...

yer ena.. malas giler dh rasa ni

Fieza79 said...

samala ena..ngantuk sgt ni gara2 kelewatan tido...pagi td smpai opis awal sempat lg lelap kan mata sekejap..hehe

Mamamya said...

selamat pagi ena.....

sejak ada bby ni mmg sentiasa x cukup tido n bgn awal pagi je...mmg mata ni rasa kelat2 nak buka tp t'paksa la gagahkan juga sbb arini pun anak2 dah start sekolah semula.....

NzA said...

liat sgt pagi ni nk kembali ke rutin yg asal......

eMMe said...

pagi Ena, mE bz skit pagi ni, tapi sempat jenguk blog, hahaha...selamat bekerja ya !

LyNn HaMzAh said...

lynn pun ngantuk hari nie ena...huhuhu...

~aSHa~ said...

asha dah keje smlm...tapi still kepala ting tong ting tong ni...adehhhhhh tobat rasanye preknen..

wahida said...

hepi monday dear!! jgn malas2 tau!! babab kang!!

♥MAMASYAZA♥ said...

akak lak time cuti kali ni asik bgn awal je, takde peluang nak melengkar dlm comforter lama2

~Siti Hajar~ said...

semua org lemau hr ni, sy pn..huhu..

tingat bantal time cuti ritu..huwaaaa...

Redbloodsnow said...

td pagi pun zie kesleepyan kak e..huhu