Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 12 February 2011

Sekadar Memberitahu


Salam..


Selamat Hari Sabtu.. ^_^


Rindunya nak BW.. dan rindu juga nak jengah ke sini.. Mesti korang pelik kan?? hari2 ada entry tp Rindu??? 


Sebenarnya.. entry pada 9-11.2.201 semuanya adalah n3 yg dah di set kan.. sbb sy tidak ada di KL. Baru balik petang semalam.. Ada buat n3 bg tahu sy ke mana.. tapi entry tu rupanya tak keluar pun.. Dok dalam draf lagik.. huhu.. tp n3 pasal Bukit Tinggi semunya keluar pulak.. Tak tau la silap tang mana.. maybe masa wat schedule tu kot!. haihhh!!


Pada 9-11 yg lepas sy berkursus di Jengka, Pahang. Penatnya masih terasa sampai skrg sbb ada xtvt ourdoor yg menguji fizikal & mental.. Tapi seriously, sy suka.. Keluar masuk gua, masuk hutan dan berjemur di tengah panas.. Sangat menguji ketahanan bukan?? heheh.. Sy suka juga xtvt lasak macam tu.. dan lama tak sertai.. so, bila nama keluar, on aje lah.. :D


Buat sementara ni juga sy belum BW, Ops! ada bbrp  umah yg sy singgah tadi tp kebanyakkannya sy tak leave comment.. Skrg kepala tengah ting tong.. Rasa nak tido je.. Mungkin kepenatan & kekurangan rehat masih dirasai.Thanks buat kawan2 yg sudi singgah sini.. InsyaAllah.. dah ok nanti sy ziarah.. ^_^


Daaaaaaaaaaa..







Note: Thanks buat Mrs.Fiza & Chekgu Naman, sbb hadiahkan header yg cantik tu.. Sangat2 suka tau.. ^__^







14 Ulasan:

ardinihumaira said...

dni pun jadi cemtu kalo lama tak berblog macam biasa. kena ambil mood kaw3 baru leh berkomen bagai hehe

MrS. F!zA said...

la hai dsytnya kursus cm gitu..mcm BTN pon ada tu k.ena.

mamalieyna said...

ooo ena takde ke..tu la rindu komen2 kamo..hehe..

comel header, cikgu naman buat eh..ena pernh menang kan..^_^

waaah kursus outdoor, sure fenat fizikal mental kan..take a rest! ^_^

NzA said...

mesti masih xhilang lg penat tu kan....slamat berehat.

karipapsayur said...

eh, jengka ada tempat best ke? apa namanya?

Sedebuk aksesori wanita untuk yang bertuah. Mari masuk sini! Nak join pun mudah saje~

chugie said...

cantik header baru tu ena..

mzhany said...

ena, sedeyyyy sbb tak dpt tgk header, sb tenet slow...slalu mcm tuh...benci ar...esok kena dtg awal sikit r...

LYAfrina said...

ptt la ..
lama x nmpak kelibat ena kat blog lya...

selamat kembali :-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

owh..kursus yer..mesti penat tu kan..takpe..rehat2lah dulu..

Cantik header tu..

rynas said...

ohh kena rest banyak2 tu

LyNn HaMzAh said...

lynn pun dah lama x update...baru hari nie nak tgk blog...busy sokmo la ena...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sian akak....take a gud rest dulu k..nanti dah lapang2 jangan lupa BW taw.. :P

Mama Hanim said...

slmt berehat ena..

ieda said...

cantik header baru tuu ena .. nice sgt2 ..
oo ke bukit tinggi ada ole2 utk akak tak .. :))