Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 3 February 2011

Nak Bertolak Dah Ni... Kemana???? (",)


Salam..


Tengah bersiap2 nak kembali semula ke KL.. Liat sungguh rasanya.. heheh.. maklumla kan.. biasala.. kalo time nak bertolak ke sini.. bukan main awal lagi bangun.. 5.30 pagi.. tapi nak kembali ke ke sana nun plak.. Haihhhh!!! kemas pun tak abis lagi.. huhu.. Bukan la banyak sangat mende nak di kemaskan tu.. tapi dng dong sana sini tu yg jadi slow mengalahkan siput sedut.. hoho..


Semalam plan, jam 8.00 dah gerak dari umah mak ni.. tp skrg pun masih dok depan lappy lagikkk... Apa kes?? ekekekkeke.. k la.. nak ke tak nak ker.. kena gak la kan.. Nanti kelewatan pulak sampai ke KL.. Jauh lagi perjalanan kami ni.. Doakan kami ye kawan2.. Harap cuaca juga baik la arini.. 



Daaaaaa..



Note: Happy CNY buat mereka dan Selamat Bercuti2an Buat Kita Semua.. Aterrrrrrrrrrr, 1 Malaysia Kan!.. Lalalala.. ^____^




6 Ulasan:

Nida said...

Salam

Semoga selamat tiba ke destinasi... memang tepat sekali, bila nak balik bercuti memang awal2 dah bangun... part nak balik semula tu yg lomah eden..

eT said...

hihi..gitu la gayanyer...
me pon nk kuar jap lagi..tp cam liat jek nk bersiap nih...

♥MAMASYAZA♥ said...

hati2drive nanti

lily@mummyQistina said...

HATI2 DI JALAN RAYA..MOGA SELAMAT SAMPAI KE DESTINASI YG DITUJU..!

aiDieNa said...

Hati² Na.. semoga segalanya berjalan lancar.. selamat tiba ke destinasi.. amin...

NzA said...

biasalh camtu ena...nk packing brg pn xde mood ttp masa nk blk kg 1 minggu dh siap......

semoga slamat dlm prjlnan....