Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 22 February 2011

Moody




Mood arini adalah




"
"
"
"
"
"
"
"
"





T.E.N.S.I.O.N!!!









Bila tension.. selalunya sy hanya akan mendiamkan diri.. tapi kije2 sangat success!! hehe.. sbb bila diam keje2 berjalan dengan lancar.. :D, kalo org yg duk kat sebelah menyebelah ni pun MUNGKIN perasan tiba2 tak kuar2 suara dan wajah yg tak ceria ni walaupun senyuman tawar cuba kuhulurkan.. Berlalulah duhai Mood Begini.. Syuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!.. Kdg sy sengaja bg dorang perasan sbb tak nak diganggu la kenkononnya..






17 Ulasan:

Fieza79 said...

pn tgh tensen jgk ni walau di blog nmpk ceria je kan...uhukk..

Nana said...

say aplak jiwa kacau
salah wat keje huwa..
eh header baru la..
lawa

Izan Ishak said...

bagus jugak kalau buat camtu ena. padahal nak siapkan keje cepat2 kan~

☆ lieya latif ☆ said...

nape ni ena....jiwa tak tenteram ni...moody2 ni nak piyed ke.....tapi takpe, yg penting keje jalan.....senyum2 skit yeak.... bertambah2 manis ena yg sedia manis ni heheeheheh

LyNn HaMzAh said...

owh ena...jangan la moody2 yer...nanti lunch gie makan makanan yang fav...moga mood baik tu akan datang kembali...

MrS. F!zA said...

hikhik napa kak?ngantuk ke?ke sbb jln jam td..hehe

NzA said...

bagus gak kalu tension camtu...semua kerja siap...akak pn kau tension suka menyendiri n menyibukan diri....

eMMe said...

tensen2 pun, blog update, bagussss Ena nye tensen terbaik lah!haha..

: Ady :: said...

Betul betul.. itu tension secara positif katanya.. kalau akak pon biler tension.. abis sumer cuci calat keje rumah akak kejekan.. dulu maser dok umah sewa time belajar sakit ati nyer pasal.. abis lalang² setinggi pinggang kat laman rumah aku botakkan.. hehehe..

-aiDiena-

Gieyana said...

sy pon..kalau stress sy senyapkan diri jer..lg ckp byk lg stress..

Cuba amik sembahyang..myb reda sket ke 'streslan tue..tabah k..

LYAfrina said...

tenangkan diri...
lapangkan fikiran :-)

ita cutevirus said...

ena,
saudah paham dgn situasi moody ena..
eheheheh

~Siti Hajar~ said...

sy tlg k.ena halau mood tu yer...

shuuuuhhh...shuuuuuhhhh...pergi..pergi main jauh2!!!...

wahida said...

ceria2 selalu dear!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

CERIA2 SELALU YER ENA..
JGN TENSI2.. :D

Mama Hanim said...

relaks ena.. tarik nafas elok2 ye..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eida kalu tension..asyik nak makan jerk kak...huhuhuhu