Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 7 February 2011

Jalan2 Zoo Negara ~ Part 3 ~


Nak sambung lagi picaso masa p zoo pd 9 Januari 2011 aritu kat entry ni dan sini.. Yerla.. sebelum masukkan gambo2 cuti2 sebelum CNY.. kena lah settlekan citer zoo dulu.. tu pun masih banyak gambo.. so, layan gambo jer la.. Muntah?? ahahhahah.. lantak la... huhu..

nampak tak apa yg sy circle kan tu??? tak kan????

Ni la mende yg di circle kan kat gambo ateh tu.. huhu.. kemain lagi ditenungnya.. scary makkkk!!

Nak susu nak susu.. Alamak!! ada org nak snap la... malu la malu.. sat g nak ye sat g mak kasi... biar mak aummm sikit kasi dorang belah dulu.. ;P


Tau tak ifan tengah wat per?? tengah ngorat anak dara saper ntahhh!! hahaha..

Ops!! ai fenat la arini.. malas nak wat show berkepak2 bagai.. kalo nak snap je la.. tak nak sudah!! ahaks!! 

Nahhh!! amik je la gambo lidah ai yg 'Putih" melepak ni.. hahahha..


Tak koser nak pandang kamera! silau yuuuu... dah la panas!! huh!!

Hoyeahhhhhhhhhhhhh!!! itu kot yg dikatanya.. heheh..

tak jumpa setting yg betul plak time ni.. blur jekk.. huhu

ni pun sama.. tak sharp pulak gambo nih!! huhu.. 

Gula2 pleaseee!! tak nak kasi sudah!! tak koser ai nak senyum!! ;P

Ifan!! owang suh pandang ikan, kamu p berangan! cehhh!!

Woweee!! leh mandi manda.. bestnyerrrr... ^___^

baby pingu!! ker apa org panggil! hahah... tapi comel kan! sayangnya gambo tak berapa nak comei plak.. huhu..

wat muke ngengada.. cehhh!!


dan lagi.. nangis main2 kenkonon.. mogok! kepenatan berjalan.. hoho..


Yerla.. yerla.. kita rehat dulu...


sambil minum.. eh! dah abis ker air bena (ribena) ni??? huhu.. ciann...





So, tengahari ni kita makan gambo jer lah.. tok sah makan nasikkk!! hahah.. apa ke heinya kan!.. mana tahan!! 




Note: kira rehat sebentar dengan... apa2 jerla.. hehehe.. ;P
 sbb dah banyak sangat dah rasanya ni.. nanti sy wat entry last pasal zoo tu yeh! tu pun tak de lagi gambo animals!! tp gambo 2 beradik tu jekk.. 











14 Ulasan:

MrS. F!zA said...

salam k.ena!!! lama rsa xmsk sini..eh yeke??hehehe

smart la anis cam gitu..hehehe
haitu plan nk sggah zoo taiping bwk darwisy tp sbb jam giler masa kesini pstu msa otw ke sna plk cuaca ujan je n member kt taiping ckp skrg jam so cancel jela.. hehehe

mamalieyna said...

salam rindu..wuwuwu..hehe..

oooh psl zoo lagi eh,.mmg kalau g sana, nak kena snap pic byk2..tmbh2 ada camera canggih..mmg harus ada smabungankan..heehee..

oooh ada hati nak ngurat org ye dak irfan..hehe...kecik je, aweks nak dingurat lg beso..ngee...tunggu besar sket la..baru ngurat..hehe..

kakak pun pandai eh buat2 merajuk..sweet..

Fieza79 said...

wahh best2 layan gmba byk kat sini ari ni..kalau tak kegersangan gamba hehee...tempek lg la ena..

rasa mcm nk pi cari zoo pulak..lama jgk tk bwk budak2 tu gi zoo yg ada zirafah...

☆ lieya latif ☆ said...

layan lieya tgk gambar2 ena nie...cantik2 plak tu....suke tgk....

sonok tgk budak2 hepi pi zoo kan ena...leiya pun dah lame tak pi zoo nie....mia suke gak tgk minatang2 nie.......

lieya suke pic irfan tonggang botol tu...heheeheh...haus nooo tu berjalan2 kat zoo heheheehh

Nana said...

haih cantiknye seme pic..
kami aritu g sekali je zoo ber3
tak g dah kot haha masuk mahai kan

Dilla Ady said...

cantik2 gambar ena sefamili ngan animals sekalian..

penat kan gi zoo?

masih terasa2 lagi kepenatannye nih..huhuuh

umialya said...

sonoknya

ieda said...

cantik2 pic nie ena .. suke akak tgk .. jelas jer ..
menci bila tgk singa tuu molek2 jer duk cenggitu .. masa akak gi ari2 dia tidur ena .. pueh anak2 pangil huhuhu suh bangun ler konon2 huhuh

Redbloodsnow said...

sonok giler tgk pics dlm entry nih. suma lawa2 exspecially yg last one. LAWA!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alolo..pose irfan nak ngurat tu comellah..renungan tajam sgt..hiks.. ;)

shila ariff said...

wah...pi zoo..2 tahun lps kami sesat nak boleh ke sampai zoo...huhuhu...sedis sedis...org kuantan turun Kl..huhuhu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

comeynya irfan togok botol susu kosong tue..hehehehehhehe

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

cantikkk sangat gambo2 kat sini..menarikkk!!~~

Jom mai singgah my blog....klik je link mummylovers blog ini

aiDieNa said...

Wah.. daringnyer Irfan mengurat anak dare orang.. hehehe.. ada talent awek ramai nie.. hahaha.. ;)