Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 27 February 2011

GIVE AWAY




As'salam..


Maner korang?? heheh.. sonot la kalau isi weekend yg ada ni bersama keluarga masing2.. tak kira la kat mana pun.. Tadi p "jalan2" kat umah kakpah or Raudhatul Jannah.. wahhhhhhhhhhh!! ada Giveaway la anjuran kakpah.. sy pun dah lama tak join GA oe contest ni, mood pun mari pulak petang ni.. :D tu yg tetiba ada netry pepetang camni.. banner GA seperti kat bawah & sidebar tu..




GA ni sempena Anniversary kakpah. Happy 32nd Anniversary lg sekali ye kakpah.. 


GA ni sy nak tag kepada 3 org sbb tu salah 1 syaratnya. Mereka adalah :-


Pada yg lain, jangan berkecil hati sekiranya nama tidak ditag sbb syaratnya hanya 3 org saja.. Tapi kalian semua boleh aje nak join GA ni tau.. sbb kakpah kata terbuka pada sesiapa saja yg jenguk ke "rumah"nya.. :D


Jom la kita meriahkan GA ni.. tarikh tutupnya pada 12 Mac 2011..
Nak join??? Klik SINI 










13 Ulasan:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck Ena..
Thx ya..klu sempat nnt lily join.. ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck akak..bestkan hadiah

win@momyShaneQeisha said...

gud luck Ena :)

kakpah said...

ena,
dah sarapan ke. Nasi lomak? hehe..
good luck.

Fieza79 said...

owhh kena tag..ok2 nanti buat..pun dh lama tk join GA nie..tq ena..

ieda said...

gud luck dikkk :)

nak terjah lahhh ...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah..kene tag
kit apon dah lama tak join mek na..malas ya amat skang ni..

insyaAllah nnti free sy join k..:-)
gud luck mek na

NzA said...

wow....32thn mampu brtahan....

gud luck ena!!!!

ana said...

gud luck!

Dilla Ady said...

gud luck ye ena tuk GA nih..

mamalieyna said...

good luck ena..lama tak join GA..hu~

ardinihumaira said...

Goodluck kak ;)

Redbloodsnow said...

good luck kak ena! :)