Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 23 February 2011

Gebuz & Laporrrr!!



salam..


Dah lunch ker korang?
lapor plak.. tapi awaiii lg.. erm.. 
Laporr sesaje kan.. hoho..
Kata nak diet.. ni asyik citer pasal lapor dan makan
Hadoiii!!!!
Ai dah gebuz la skrg.. huhu..
Tu la.. asyik makan jer kan.. ngeh3x..
Asal sebut nak diet jer.. Perut pun lapor..
Hok alohhhhhh!! guwaneee gituw dop???hahah..
Betul Ai dah gumuks la fren!
Tak caya?? 
Cer tengok gambo kat bawah ni..


Erm.. rasanya ni tak berapa nak nampak sangat gebuz tu kan.. cer tengok hak bawah pulop!


Gebuz kan kan  kan!.. haiyoooo..
Mungkin korang akan kata camni:



"Ala.. mana ada gebuz ena.. ok jer tu..
Tak pun.. sikit je gebuz tu ena.."
 ermmmm..



Tapi ai totap susah hati
sbb selalu gebuz camni bila
kat pewut tu ada "isi"
tapi skrg tak hado...
Tak tau la plak esok lusa ada.. ;P






K la..






Ops!!!
Skrg sy nak cakap lagi...






Lapor!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahahahhahahaha..






Nak nak kalo dapat mkn camni.. mau tak nampak dah saper duk lalu lalang.. haiyayayayya!!




Selamat Makan Tengahari.. 

^___^





Note: Pic sy tu adalah yg terkini masa bertugas kat PWTC last week.. citer2 nyer entry akan datang la yeh!.. heheh..





19 Ulasan:

wahida said...

telur masin itu sgt menggoda...

oklah tu ena, x dela naik byk pun...

MrS. F!zA said...

mna ada gebuz(gemuk)

k.ena sememangnya gebu dr segi kulit..hehehe

ayu la k.ena!

ita cutevirus said...

ena,
gebuz tang mana??
elok je urat kat tgn tu terkeluar..
kalo org gebuz cam ita ni, urat kat tgn tenggelam..
hakhakhak

Mama Hanim said...

xpe ena, tetap cute miut gitu..hehe..

kella said...

selamat makan tengahari ya nanti.. :)
makan berpada pada..

Izan Ishak said...

ena...mana ada gebus (gemuk) pun. tp kalau gebus sbb halus mulus kulit tu adalah...cantik!

ardinihumaira said...

akak cuap dni :D

Ena said...

kawan2,

Jangan terpedaya dengan kulit kat dalam picture tau! sbb hakikatnya kulit sy tidak la gebuz pun.. tetap berparut sana sini.. pic tu jauh so, tak nampak la celanya kat mana.. huhu.. seyes!tak licin pun kulit sy tu.. huhu.. mesti terkejut kalo jumpa live.. parut sana sini maaa.. huhu..

Fieza79 said...

tkda nya gebu bdn tu..gebu muka tu adalahh...putih gebuu...hehe

tk sabar nk tgk gamba sepanjang ena masa acara tu...cpt la update..

eMMe said...

mane de gbuz, menten slim mlim la Ena....lapar , makan...

LYAfrina said...

lya pon dh gebus.. dh start diet ni.. ni x .. pagi2 lagi dh mkn nasi.. ikut kwn2 ofis.. adoiiii.. nk kena kwl ni. sbb seluar smua dh ketat belake

~Siti Hajar~ said...

ish..ish..ish...bdn cmni pya kecil comel dok kata gebus, elok dah tu k.ena, comey sgt2 dah..

Btl kata kwn2 semua, muka k.ena tu yg putih gebu...sukeee...hehe

☆ lieya latif ☆ said...

haii ena lain mcm jek asek lapo...ntah2 yeak ade kott....tau2 jek dah buncit ni mcm lieya ni hihihihi......

alah tak gebus mane pun...kulit muke je gebus.....moh mkn byk2 lagi moh heheehehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gadis dan bunga..pewwittt...cun la akak

ieda said...

uish dikkk singgung akak ekekek
kalau camnie gebuz dah mcm akak nie aper lah agaknya panggilan nyer huwaaaa
jeles2 nak gebuz cam ena jugak lahh ekekekek

mamalieyna said...

gebuz la best,,hehehe...comel apa tu..^_^

Dilla Ady said...

singgah sini ena...da beberapa entri ena termiss da..sori dear..

ala, gebus tapi cun...tetap suke tgk ena..gojes!

LyNn HaMzAh said...

cun melecun jer lynn tengok...hehehe....

NzA said...

gebuzzzz manja2 camtu oklh ena dr kurus...hi...

lapo la pulak!!!!simple ttp menyelerakan.....