Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 1 February 2011

Dah perghi Jenguk ke Laut Nun, Baru la Mood Tu Kembali.. Weee!! ^__________^



Tetiba rajin plak nak bersiaran time nie.. hihi.. Bukan apa, cam jeles jer bila tengok adik2 duk ngadap lappy ni... memanggil je suh join sekali.. padahal jeles tengok dorang.. kui3x.. agaknya kat umah tu tak de saper yg nak di jeleskan kot.. tu yg mood kelaut je tu.. hoho.. 


Tapi kan arini agak penuh la xtvt.. dan rezeki jugak sbb sejak tengahari sampai la ni.. cuaca elok je... tak hujan.. Leh la kami merayap dari pagi sampai ke malam.. ni pun baru je balik dari merayap.. lalala.. Yerla.. balik bukan selalu kan.. harus la tawaf mana2 yg nak pergi.. Lg pun sy balik tak lama.. Khamis, InsyaAllah sy dah balik semula ke KL.. ater bukan bujangan kan! sian plak kat huby sowang2.. Huby kijer sy plak kemain lagi kat kg ni.. Eh! ni buat pertama kali kan.. dan harap yg terakhir la balik kg tanpa huby.. Windu!! ngeeee.. ;D



K la.. nanti ada kelapangan sy update lagi.. hehe.. Wslm... 



Note: Malangnya, p sana sini lupa nak snap gambo.. huhu



16 Ulasan:

rynas said...

ohh..ingtakan balik kg dengan hubby. yerlah mesti terasakan bila selalu suami ada ni dengan anak-anak jer. ok take care

kakpah said...

ujan ujan ni jangan main ujan. demam nanti... hikhik..

rATu kEBaYA said...

mmg terasa kalau pergi mana2 tak bawa suamikan...

mamaaedrean said...

eB nih pergi x kembali camno? hik3...
jemput singgah jenguk kami yer ;p

eMMe said...

Ena, sowang? anak2 ikut sama?
sempat2 kan la snap gambar tu...gambar anak2 pun jadila....
cuaca baik ye kat sane?
Alhamdulillah...sonok la jenjalan
takde la terperap je kat umah ye tak.
enjoy your holiday~

shila ariff said...

hehehehe...blk kg tanpa suami..shila pun penah wat sekali..itu pun 2 malam je..hehehe..tak leh tggl lama2 tau..hehehe...

NzA said...

kesiannya........
akak skrg dh biasa blk kg tnpa suami cz dia bz manjang.....

Siti 'Alaina Sofni @lovewife said...

seronok aa balik kg...aritu dpt gi holiday lg...kite ni jek la mengadap keje jek ari2...huhu bosan

Izan Ishak said...

best kan ena..balik kg pun tetap boleh berblog kan. takpelah...khamis tak lama dah. izan pun kalau hubby kat umah sorang2 jadi kesian...huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye dpt blk KG..

Kat sini pon hari2 hujan..tp hari nih nmpknye ada kecerahan skit..hope sampai ke ptg lah..

Happy Holiday Ena..!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

huk aloh mek na
esok sy baru nok balik ganu
mek na nok balik KL doh huwaaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya akak....

Dilla Ady said...

tak suke jugak kalu pegi mane2 suami tak ikut..akan rase something wrong somewhere...ade jek yang tidak melengkapkan..

sayangnye tak amik gambar ena..tak dapat tgk muke2 kiut ena sefamily...

♥MAMASYAZA♥ said...

tak best kemana2 tanpa suamikan, hilang seri

: Ady :: said...

Ehhh.. balik solo rupernyer.. Ena drive ker?? Balik Ghanu?? Hohoho.. sebelah umah pon tak tau.. hehehe..

Best lar kan kg tepi laut.. :)

: Ady :: said...

Ady itu aiDiena.. terguna ID En. Ady laks.. hehehe