Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 11 February 2011

Bukit Tinggi - Part 6


Jarang di hari Jumaat ada entry bergambo kan!.. tapi demi menghabiskan entry berkenaan Bukit Tinggi ni.. gigih jugak la tempek.. sampai naik kejung tangan kaki dan mata ni.. huhu..  Dan entry ni juga kebetulan juga pada hari Jumaat pd 21.01.2011. :D


Sebenarnya kami ke sana 2 malam.. jadi tak la rushing sangat nak mengejar masa kan.. leh lagi sambung p jelajah ke segenap pelusuk yg tak berapa nak besar tu kan!.. huhu.. Asalnya sy nak booking utk 1 malam je.. tp huby kata dier nak rest puas2 kat situ.. yerla.. ateh bukit kan! sejuk dan nyaman gituw.. kalo nak p main2 better kami p genting or mana2 theme park kan!.. tp kami hanya nak p berehat2 sajo.. :D


Panjang lak bebel kali ni.. hehe..



Suka nau wat mulut cenggitu ifan oiii!!!

Mencemikkk la plak.. alahai..

Lagi sekali..
Lorrrr.. irfan tak pandang depan pun.. haihh!!

Ni pun sama gak.. huhu..


Ni la kenderaan yg disediakan.. so, better naik daripada guna kenderaan sendiri.. :D Nak ke mana???



Ke Animals Park jer..
tapi cinonet je animals nya..
Ada rabbit, donkey, rusa, kura2..
ada lagi ker erk?? erm..




kemain suka lagi dak irfan ni.. memula irfan panggil meow!! hahaha..

RM6 kalo nak naik! tp kami tak naik pong..

Awat kakak??? nangis tak hengat punyer.. ni penakut punyer olang!!.. ngan rabbit pun leh nagis2.. aiyooo!!

pas main ngan rabbit.. main plak kat playground ni.. suka la tu..

Berani tak bertempat kan??? adeihhh!!

nak main gakkk.. lalala.
buai.. buai ku laju.. !! ekekeke..


amik peluang sementara anak2 ngah main2.. heheh!





Lama gak kami lepak.. dekat jam 6.00 baru kami gerak semula ke Colmar ..
Masih ada banyak pic.. tapi tak koser dah.. tengok la nanti sy selit2 kan lagi.. tu pun utk tatapan sendiri juga.. sbb skrg ni org dah tak cuci buh lam album cam dolu2.. sumer wat cenggini jekk kan..







yeayyyy!!! dah abis...






Note: Tapi esoknya kami tak terus balik ke umah.. tapi ker?????
Jumpa di entry akan datang kalo nak tahu.. heheh..





Selamat Berhari Minggu Buat Semua..
Esok Cuti kan!!
^_____^







9 Ulasan:

Fieza79 said...

wahhh best tak jemu tgk gamba2 cantek ena ni...ni la cara nya sebagai back up foto...mana la sempat nak cuci suma kan...

eB ezrin said...

canteknyer....

ader blikan FM utk eb x? ;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pewwitt gambar last tue lomantik oooo :P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..bestnyer..suke tgk semua gmbr..cantik2..
Comel jer tgk irfan mencebik tu.. :)

mamalieyna said...

tak...esok kite kena mai tmpt kerja..huhu..ada program training plak..huhu..dh la en hubby dh g kursus..huhu..

oooh gambo2 yg menarik..hikhik..mcm2 diorang wat memek muka eh..sepoikan pic je ye..hehe..sabo2x..hehe..

Dilla Ady said...

ye la, skang gambar masuk dalam cd jek la..ntah bile nk cuci tak tau la..huhuhu..

cam biase, geramnye nk cubit2 pipi irfan..montel btul pipi die..

ita cutevirus said...

huhuhuhu....
sronok skali skala jalan² ngan family kan...
lagi² dapat suami yg bz......

Malik722506 said...

slm bestkn dpt melancong selalu ni.
http://hafizulah2506.blogspot.com/

♥MAMASYAZA♥ said...

mmg teringin sgt nak bwk anak2 kesini, ntah bila le