Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 10 February 2011

Bukit Tinggi - Part 4


 Dah pun khamis..
Maish dengan entry di Tropical Colmal Bukit Tinggi..


Seterusnya..
Jom ke.. Botanical Garden..  Moh ler tengok apa yg ada kat sini..
Tp entry ni dah dikurangkan piccaso nya.. tak larat nak upload!.. fenattt!!



Sini pun ada jugak ikan2 cam kat Japanese Tea House tu.. Suka la 2 beradik tu.. ;D

Hoho.. Silap percaturan kan!.. ada ker p tempat cam ni pakai heel??? wakakakkaka.. naik kejung kaki aritu.. huhu..

erm.. tak banyak sangat la bunga nyer.. biasa2 je..


Jom layan kakak menggedix plak! hihi..


ecececehhh!!
Peace!!! tp muka dah manis2 kelat dah tu.. hehe

ecewahhhh!! cam berdrama plak kowang ni.. hihi..




Ada lagi kat bawah tu.. tp kami tak p dah.. dah tak larat dah.. rasa mcm nak baling je heel tu.. nyesal tak usha tempat ni bebetul masa sebelum mai.. sbb kami sampai jam 12.00 tp check in jam 3.00 ptg.. kononnya tak nak bazirkan masa.. p la jalan2 dulu.. sekali silap plak.. sepatutnya tukar kasut dulu... pakai cam sport shoes tu ker kan!.. senang nak mendaki.. ni nonong jer kuar kete tak pandang dah kat kaki.. sob3x.. nasib baik tak cramp tengah jalan.. hoho..




17 Ulasan:

rATu kEBaYA said...

letihlah kaki macam tu.. tegang je rasakan...

ardinihumaira said...

comelnye ikan lam kolam tu ;)

☆ lieya latif ☆ said...

besar kan ikan koi kat situ...jinak2 lak tu.....

same ar kite ena, ari tu lieya pegi pun pakai kasut ade tumit, tapi sikit jek laa tumit tu, tapi tu dah buat aku ngengkang2 jalan...hahaahahha...bolehlupe nak bawak selipar ke kasut flat ke......huhuhu...dah le mase tu mija baru 8 bulan, jenuh lieya mendokong die huhuuuhu....

ape2 pun sume gambar cuns2!!

Nana said...

aih rindu nye ngan bukit tinggi..
damia lom smpai lg
mama & abah dia je dah smpai dlu

LYAfrina said...

comelnyer kat sini..kat kolam ikan koi tu.. nice sgt... terasa nk smpai kesana cpt2 jer.. bgambo sakan la..

Dilla Ady said...

lambat lak dilla menyinggah ke sini...terpaksa belek2 balik entri lame ena..

cam biase, ena mmg cun macam slalu...baju tu mmg meletup...cantiks gilak..

tp kan, dilla kalu berjalan, yg memerlukan kite menapak mmg konpem pakai sandal jek..kot tak rase cam nk tertanggal kaki bile berheels..

Mamamya said...

nampak seronok je jalan2 kat sini....teringin nak pegi bawa anak2 cuti sekolah nnti....

make sure bawa kasut yg flat la kan...klu x mmg x dapat nak ronda2 la gamaknya..:D

~~*Lady Salwa*~~ said...

sama la ngan sal... ritu masa pi pakai heel, memang sakit giler kaki pastu... hehe

tapi memang best kan kat bukit tinggi nih... ingat nak pi lagi la nanti...:)

MrS. F!zA said...

akak, mmg kena pakai sport shoes..hehehehe

lps ni turn kami ke sana kena beringatlah kan..huhu

NM02 said...

dah sampai sini, tapi berkursus. teringin nak p ngan en. suami, tapi entah bila. syok kan kat situ...

eMMe said...

cantik la gambar2 ni...redup n tenang je...tak nampak cahaya matahari pun, mcm nak ujan, tapi tak hujan kan...best2! mE suke jenjalan tempat cam tu...len kali bawak mE tau, hahahha!

NzA said...

pemandangan yg menyejukkan hati dan mata........

nora said...

bestnye!!dah lama x jejak kaki ke Bukit Tinggi nih..last pegi 4yrs ago...

hajarus said...

sumer pic nyer cantik2.. suker tgk... blh hjr tanyer, k.ena guna kamera ape ekk?

Mama Hanim said...

salam ena.. cantiknya picca tu.. sejuk mata memandang.. bestnya dpt jln2 cmtu kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

semua cantik....

Redbloodsnow said...

nih lah yg bestnya bila hubby photog kan. sume shot cantik² :) thumbs up bro ^_^