Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 9 February 2011

Bukit Tinggi - Part 3



Haaa.. n3 ni.. kami ker Japanese Tea House!! sy paling suka p sini.. ntahhh!! rasa best semacam jekkk!!.. sy la... hoho..


Moh layan!! wuwuwu..



Silap! patutnya buh gambo ni dulu.. baru buh pic ateh tu.. hehe.. Jom mulakan pendakian.. weee!!


Apaknya sibuk menyenap! so, omaknya kena la melayan!! bukan selalu nak ke sini.. Ntah ntah.. 1st & last.. so, nyenap! jgn tak nyenap!! hahah.. cer tengok 2 beradik tu?? kemain laju lagikkk!! :D

air terjun!! woweee!! tp bukan utk mandi.. hoho..

snap lagikk!!! senyum.. senyumm!!! ekekekke..

Peace lg..

Dahhh sampai... yeayyyy!!!



Budak2 ni dah tak sabar nak trun ke bawah.. huhu..

Best kalo dapat pegang ikan2 yg jinak tu.. besar wooooo ikannya.. Tp awas!!! kang ada yg kena gigit.. hoho..

Dapat gak la cuit2 antara ikan2 ni.. gemuk2 betul ikan2 kat sini.. geram!!!!


Biasanya bila sampai ke sini ramai yg ambil peluang mencuba baju tradisi Japanese tu.. mcm kat dalam pic kedua last tu.. alorr.. sikit sangat plak gambo berbaju camtu.. haa.. tu tengah memperagakan la tu.. sy???? kalo p berdua je ngan huby blh la kot.. p ngan anak2 kat kawasan camni.. verangan je la.. ;D



Jumpa lg..



^__^







14 Ulasan:

MrS. F!zA said...

tak puas tgk gmbr dr lensa hubby k.ena..cpt nak lagi..hehehe

bila lah yg betoi2 nk smpai sana kami ni..huhu

kakpah said...

seronoknye jenjalan...

wahida said...

saya jeleeeeeessss!! nak pegi jugak!!

atty's said...

gambar semua cantik2..sebab modelnya cantik

bila lah nak sampai bukit tinggi nie


Baca ler: Kasihan budak tu

Izan Ishak said...

ena....gambar2 ni buat izan teruja nak ke sana!

~Siti Hajar~ said...

Salam k.ena...

ermmm...sy br bkesempatan skodeng blog k.ena ni, br hbs khatam n3 bkt tinggi part by part...bz bangat lor..huhu

Bestnyer k.ena p bkt tinggi, sy & family kaki jalan jgk, tp xpnh sampai bkt tinggi lg, hope 1 ms nti sampai la km ke sana...cantik2 la pic k.ena, suka tgk!

eT said...

xtest try kimono ker..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mek na..baju mu paka tu napok cam ade isi je lam perot. design dia camtu kot. eh ke ade isi sunggoh ni? ngeee

chugie said...

best.. sume best! lg bertambah semangat nak g BT!

shi3la said...

besnyer nyer..sy tak pernah sampai lagik tempat neh tapi Bukit Tinggi dah ader dalam list utk lawatan tahun nie...tak sabor2 rasenyer hoyeeeeeeeee.....

Fieza79 said...

nak pi..nak pi jgk nnti..hehee pasti sampai...hahaa berangan.

mzhany said...

ena tak try ke baju tuh ;)

rynas said...

best tak g Bukit Tinggi?

Nana said...

sy g dulu kan dia kasi teh jepun
xleh masuk..
hanyir bau dia hehe