Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 9 February 2011

Bukit Tinggi - Part 2


Jom sambung cuci mata lagik... hahah.. kena gak buat camni kalo tak muntah hijo kang layang gambo "overdose" ahahahha.. suka2 jekk wat ayat! kui3x.. ni pun pasni sure korang muntah berbaldi2.. haaa.. cepat sediakan baldi sebelum tengok!!

Memandangkan waktu utk check in masih awal.. so, kami jalan2 dulu la sekitar Colmar Tropical ni.. 


Baik punyer landing kakak.. 

Kalo edit guna photoshop ni cantik sikit kot gambo ni.. leh kasi nampak awan sikit ker kan! hak ni???? huhu..

Maka berjalan2 lah.. pasangan 3 beradik ni.. ahaks!!! fengsannn!!!

Berlakon semata demi gambo!! Cehhh!!
Irfan wat drama ayaq mata la plak!! huk huk..

alolor... cian anak ummi.. huhu..







&






kakak dah ready nak p.... P mana??






Kita jumpa selepas ini.. ;P







12 Ulasan:

Gieyana said...

cantik gambar2 nie..suka gmbar yg first tue...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

apa irfan nangis tue sayang...sian irfan kena paksa posing ke?? heheheh :P

~aSHa~ said...

lawa2 gambar....terutama gambar 1st tu..boleh la nak book berpotoshoot dgn ur hubby lepas ni...ehehee....

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, bestnya pergi bukit tinggi...pernah sampai sekali. tapi pergi balik hari...

MrS. F!zA said...

ni la gmbr photog bertauliah..kelasss!!

k.ena, sedihnya lahai tgk muka irfan tu..p bila ni?haitu nk p tp cancel..ntah kalo p jmpa k.ena..huhu

mamalieyna said...

waaa ketinggalan sudah..part 2?..ala kena back to part 1 lak pasni..hehe..cantik semua pic..suka...tak rasa nk muntah lah! rasa nak makan je..hehe..lunch time! ^_^

LYAfrina said...

cun semua pic2 tu!

aiDieNa said...

Cuti ritue ingat nak dtg sini juga.. dulu pegi Alyaa kecik lagie.. pastu dok teringat musim ujan dan takot tempat tu tutup macam last time nak singgah.. tanah runtuh.. tempat tu mmg best nak bergambar kan.. tempat rabbit tu ada lagie tak?

Fieza79 said...

cantek suma gamba tk rasa nk muntah pun...hehe

Irfan tu kenapa..huhuu nangis pulak dia...

edit tk pakai photshop..abis skang gna software ape..photoscape ke...

Nana said...

haih cantik2 sungguh gambar la
xpuas tgk
pastu g taman jepun ke hehe

ardinihumaira said...

akak guna camera apa :D comel2 semua gambo akak tau

yatt said...

best nyer jalan-jalan... cantik gmbr..