Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 17 February 2011

Bertukar2 Plak



Salam..


Selamat pagi..
Tak de mende pun nak citer pagi ni..
Tapi naper ntah cepat je tangan ni dok tekan
New Post.. hehehe.. tapi nak bebel tak tahu mende..
Pelikkan?? bila idea banyak.. Mood yg kelaut
Bila mood mari idea plak ntah ke mana.. hoho..
Makanya.. tu je la leh taip
Jangan marah noooooooooo..
^___^




Note: Nak sarapan mende erk pagi ni?? 



12 Ulasan:

mamalieyna said...

tak marah...hehe...good morning ena! sarapan apa pagi ni? ^_^

Ena said...

Mamalieyna,
hehe..
Tu la.. tak tau la nak sarapan mende.. adeihh!!

☆ lieya latif ☆ said...

moning ena!!

lieya ari ni bekpes nasi goreng tomyam jek, bawak bekal dari umah heheeheheh

ardinihumaira said...

makan yogurt, kak hehe

LyNn HaMzAh said...

lynn pun x beli apa lagi utk sarapan nie...huhuhu...tp pagi tadi dah minum susu segelas...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

monin akak...jom bekpest sama2 ngan eida..nasi lemak telur mata ngan kueh karipap..hehehehhe *nak diet kononnya tapi makan xhengat...*

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

maroh nih..ahahah dok ehh
kiter pon camtu
ade mcm2 nook taip nak cite
tapi malas yg amat!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

maroh nih..ahahah dok ehh
kiter pon camtu
ade mcm2 nook taip nak cite
tapi malas yg amat!

.::Lynn::. said...

keja tengah banyak... huwaaaaa.. BW je yang sempat. nak menaip tak sempat

♥MAMASYAZA♥ said...

akak minum milo cicah roti kering aje

LiLy @ MumMyQiStInA said...

samalh kita Ena..sbnrnye byk jer yg nk di story..tp mood kelaut jer.. :D

Fieza79 said...

serupa tgn asyik nak klik new post je tp kdg tu tkda menda nak citer pun...ok la tu dr tkde..hehe