Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 20 February 2011

A.S.A. 2010



Amacam, tengok tak Anugerah Sri Angkasa tadi?? hehe..
Tapikan.. kepuasan tengok live dengan tengok kat tv rasanya dua rasa yg berbeza la kan.. Kalo tengok kat tv lebih jelas dan dekat dengan wajah2 yg ditayangkan.. Tapi kalo tengok live, kalo dok depan memg syok abis la... Tapi kalo kena dok belakang dan tingkat2 yg menyebabkan wajah2 cantik dorang tu haya samar2 je la.. huhu.. tp mungkin aura live tu buat yg  menonton lebih teruja.. 


Tapi sempat jugak la tengok barisan artis ngan karpet merah utk evening dress tu.. erm.. mcm sy tulis kat entry semalam la.. Cantik2 & segak2 belaka.. Tapi biasa la sy tak snap gambo sangat.. Cuma yg buat tetiba naik shehhhhh tu.. bila ternampak wajah cantik ayu rupawan milik Lisa Surihani.. Tak tentu arah tiba2.. hahaha.. sayangnya idok ler dapat bergambo berdua ngan dia.. Peluang sudah ada bila dapat duh sebelah dia tp tetiba member tu tak jumpa cari button masa nak snap.. huhu.. kuciwa!!  ramai yg nunggu turn, idok ler dapat sy menahannya.. huhu..


Nak tengok gambo dorang? nanti sy upload yeh! skrg tak larat dah rasanya.. ngantuk bangat.. tp saje je nak taip dulu sebelum tido ni.. hehe..



Note: A.S.A tu sy singkatkan dari Anugerah Sri Angkasa.. ;D





9 Ulasan:

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.

kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

eMMe said...

uish! sayang la ena tak pat amik gambar dgn lisa surihani..huhuu..kawan yg tolong amikkan gambar tu, dengki ar, dan2 tak jupe button snap, huhuhuuu....

kakpah said...

hii.. kita tak tengok...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

dpt tgk sekejap jer Ena..Koz hubby nk nntn bola..hukhuk..terpaksa mengalah.. ;)

Wah..dpt jumpa lisa.. bestnye..tp sayang erkk x dpt amik gmbr..

♥MAMASYAZA♥ said...

akak tengok kat tv, tu pun separuh jln je, akak ke dapo, anak2 dah tuka channel katun, maleh nak bising ngan depa, so melepas le ASA

mzhany said...

nak tgk gmbr..;)

mamalieyna said...

nak tengok gambo..hehe..tgk sikit ja semalam, tidonya yg beriya..hu~

☆ lieya latif ☆ said...

lieya konon2 nak tgk ena, tapi boring laa plak....biase laa penoh protokolkan..so layan majalah 3 cite pasal ketam kaki lembut heheeheheh

Mama Hanim said...

tgk skit je..huhu..