Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 16 February 2011

Aritu Kami Pegi SINUN! Ala.. Dekat jer.. Jadilah Kan!!


Salam..


Amacam cuti semalam? ^_^


Ni entry bergambar semata.. dan Lagi citer basi.. huhu.. Entry ni sepatutnya bersambung dari entry yg NI tapi disebabkan kebizian tuan umah Isnin lepas.. baru leh up gambo2 ni.. Selepas kami check out dari Comar Tropical Bukit Tinggi pada 22.01.2011, kami teruskan perjalanan ke sinun plak.. dekat jer... tapi dah bbrapa tahun tak pergi.. Last pergi masa kakak umur 2 ke 3 tahun ntah.. lupa.. hoho..


Moh layan gambo sampai...... tak larat nak tengok.. hehe..


Dah boleh agak ker kami kat mana? cehhh!! mcm ada adiah plak.. ops!! yilek!! ;P

Sampai2 je kat MP ni terus dorang mintak eskem.. memnadangkan dah lama tak kasi.. sesekali kasi la jugak sbb.. yerla kan.. cam kesian jer dok telan air liur tengok org dok makan eskem..
ni plak kat dalam Dataran Pahlawan tu.. kat pintu masuk


suka tengok pic ni.. tp si kakak tu tak abis2 mogok!.. tak pe la.. irfan gak yg menten!! heheh


Muke sekupang si kakak! haihh!!

Like jugak kat gambo ni.. tp see kakak!! haiyooooo..

Lg sekali.. alorrr.. Irfan plak.. ermmm..

Jauh bebenor gambo ni.. pakcik beca tu yg amikkan.. Ada gak gambo kami ber-4. Maleh nak sung tripod! huhu
Irfan.. si kakak tak mooo amik.. still mood ulat gonggok! haha..

Ummi la amik ngan ipan.. hehe

Ingat nak mendaki ler kat ateh tu.. sekali panas betul time ni.. tak jadi la.. irfan dah ready tu nak naik sekali kena turun balik.. hahah..

Apa la agaknya lam plastik yg dua beradik tu pegang tu kan? lalala..
Terlebih cahaya plak kat gambo ni kan!.. aiyakkk!!




&




Sekian dulu untuk entry ni.. sampai jumpa lagi di lain siaran dengan gambor2 lain.. ngeh2..



Exceli kami kejar masa jugak ke sini sbb check out pun dah jam 12.00 dari Bukit Tinggi, so sampai sini kalo tak silap jam 1.30 camtu. so, tak banyak la tempat yg kami leh g sbb last minute planning.. (",)



~ Bersambung ~








15 Ulasan:

MRS. K said...

baru sekali pegi melaka.. huhu

☆ lieya latif ☆ said...

comel ena anak beranak...dah mcm akak ngan adik2 tau...bukan mak ngan anak...eii ni bukan bodek..betol punye ckp heheheeheh....

ena, lieya ni pun walau tiap2 bulan lik melaka, kg hubby kan, tapi mmg jarang jejak MP tu ...dataran pahlawan ape laa lagi...tak penah masuk kot sejak di naiktaraf gitu heheeheh......kene jugak ni ajak hubby pi sane nie...kalo tak bikin malu jek jadik org melaka hihihihi

Nana said...

wah g jln melaka ek
berjalan dan terus berjalan nih..
beznye kan
klw tiap2 mgu g jalan heheh

SYANI said...

Nak pi Melaka lagi....Hari tu pegi tak puas berjalan.

.::Lynn::. said...

wah bestnya..
masa kami pegi ari tu ramai sgt org... rasa tak puas

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wohoo berjln sakan..
mmg kat dataran pahlawan tu dulu ade lembu besorr kan..skang lain betul
dah jd shopping mall..mmg mantop!

ieda said...

ekekek cantik2 lah dikk pic nie .. dslr kan .. ermm pueh ati kalau pandai penataan cahaya :) ..

kenapa si kakak bad mood jer tuu .. x cukup makan aiskrim kuut .. nak lagilah tuu .. :)

sweet jer pic irfan dan kakak tuu yg pic peluk tuu .. suke akak tgk :)

eT said...

lama xjalan kt sinun...sonok kan dapat jalan2...

NM02 said...

teringin sangat nak naik beca, tapi takut si penganyuh tu dapat penyakit semput. kahkahkah...

Ietams said...

bestnya jalan²

Dilla Ady said...

teringat pulak time gi melaka ari tu..tp tak bergmabr pun kt sini..singgah pn tak..kepenatan menapak kt zoo..huhuh

ardinihumaira said...

bestye anak2 akak jalan2 ;)

MrS. F!zA said...

wah!! jalan2 lagi..kami dh bpaa kali gak plan nk p melaka tp asyik tk jd je..susah la kalo tkde geng..kang semua gmbr mak ngan anak je..hahaha tk jd p sbb gmbr rupanya..

Mama Hanim said...

jln sakan tu.. jeles cmni.. bila la nk gi melaka plak..huhu..

♥MAMASYAZA♥ said...

apsal kakak tu, sedih ja muka dia, lebih kurang siratu gak ekkk, suka merajuk....tapi tetap sweet