Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 16 January 2011

Tak Tahu La Kenapa???



Salam..


Rasanya tahun ni..mood berblog sy ni ke laut sokmo la.. haihh!!.. Ada bbrp tag & award dari last year punyer dok jer lam draf entry tu.. bila nak publish pun tak tahu.. Bahaya ni.. Bahaya.. Harap kawan2 yg kasi award & tag tu mohon jangan terasa hati ye.. sy hargai sangat2 tapi tak tau la kenapa malas nya nak buat.. Bukan tu je.. hadiah2 yg diperoleh dari blog kawan2 juga terperam tak kuar2.. MALAS sungguh nie.. tak tau nak kata camner dah.. Agaknya tahun ni blog ni makin suram la kot!.. sesuram cuaca yg mendung skrg nie.. huhu.. Apa kaitan ngan cuaca pun tak tahu la.. ish ish ish..




12 Ulasan:

eB ezrin said...

cuber citer skit...
knaper knaper knaper?

nak tgk zoo...
cepat3.... terujer nih >_<

~aSHa~ said...

mungkin ena mcm sha kot..azam tahun ni...

kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi...ehehe

mood asha pun ke laut china selatan jugak ni

**sHiKinn** said...

kembalikan mood ituw..ehhhee

LiErOSe~QiEmi said...

sama laaa.. kadang2 macam malas je nak buat entry.. =)mungkin sebab sekarang musim hujan kot.. takpe tunggu musim panas nanti ek, mesti mood kembali mcm biasa hihih

NzA said...

sama la, ada award n tag yg blm langsai...xde mood la....

LYAfrina said...

LYA PON MCM XDE MOOD,,,
TP OTAK NI ADA SOKMO IDEAL.. ADOIIII.. TU Y ADA N3 TU..

TAG PON, ADA Y THN LPS X SETTLE2 LAGI.. PIC HADAIH PON ADA Y X UPLOAD.. KNP YER???

Fieza79 said...

kenapa yg takda mood tu...takmo la bg ada mood jgk..hehee...

Mamamya said...

kdg2 mmg kita akan rasa mcm tu ena.....

x per..bagi rest dulu...insya'allah nnti ok la mood tue....^__^

ardinihumaira said...

hehe nanti datang la mood belog tu kak :D

kakpah said...

menulis ni pun ikut mood jugak. bila ada mood dan idea, kadang2 satu hari nak buat dua tiga n3. bila takde, berhari2 biar macam tu je..
nak buat macamana kan?

Izan Ishak said...

ena, samalah ngan izan. kalau takde mood nak pandang pc ni malas. kalau rajin sangat, sampai panas kerusi dibuatnya~

mamalieyna said...

nak buat camna, tn punya blog dh ckp gitu kan..huhu..like me also, tp eina ni lain sket, suka update tp kurang BW..huhu..

hope tak lama eh penyakit ni..huhu..^_^