Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 20 January 2011

Syoknyer Dapat Cuti Free Kan! Lagi Syok Kalau......



Salam...


Cuti lagi!!.. Weeeeeeeeeeeee!!


Baru perasan la.. semalam cuma ada ser entry je kan! uhukkk!! manyak kijer plak.. tak sedar dah petang..  So, arini kenkononnya nak wat n3 bebanyak la.. tapi mood mcm kurang mari lorrrr.. haihhh!! Mood asyik terbang turun naik la.. tak konsisten la plak.. haishhhh!!


K la.. Selamat Bercuti Semua..
Eh! buat yg tak bercuti ti tak pe.. kijer elok2 naaaaa... ;P



Note: Kami nak p jalan2.. Jom ikut jom!!! Moga vacation kami utk kali pertama 2011 ni berjalan lancar hendaknya.. ^________^




17 Ulasan:

mamalieyna said...

nak g bercuti ke/ wah wah wah..syoknye.........nak ikut =P

apa2pun happy holiday k!

NzA said...

cuti mcm xcuti...mkn cbukkkkkk....

Sharinginfoz said...

memang seronok cuti2 lepak rumah

LYAfrina said...

selamat bercuti ena...
lya kat sini kije:-(

MAMASYAZA said...

akak ada kat ofis ni, keje
selamat bercuti, hati2 dijln raya

umialya said...

sonoknya cuti.. nak g maner? nak ikut....

Fieza79 said...

alaa..nk g jenjalan pulak...jeles2..! esok keje satu ari lg...huhu tak saba nk tgu weekend..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat bercuti Ena..
Moga Vacation berjln dgn lancar.. :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat bercuti..
huhuhu, sini- ganu takleh cuti..
tp esok mmg cuti.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya akak g jalan2..nak itut..nak itut...

eMMe said...

Salam Ena, selamat bercuti...sok keje tak? mE keje, tak sambung citer, simpan2! hehehe...

ieda said...

akak kena kerja jugak ..
waaa nak bercuti di mana lak tuuu ?? hehehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Makan angin kat mana tu??? Moga berjalan lancar la semuanya...

Kaseh NazLieza said...

akk nk vacation kt mne tuh..

Mama Hanim said...

bestnya ena gi bercuti tu.. slmt bergembira k..

aibaks said...

wa.. ena bercuti awal ke? bercuti kat mana?

zura@iwan said...

tlps n3 ni....ooo patut la g vacation ye...sure penat kan...