Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 1 January 2011

Tayangan Gambor Kemuncak Malam 2010



Salam..


Petang sudaaaaaaaaahhh.. Baru nak update.. huhu.. Ni pun just nak buh gambor Bunga Api malam tadi.. hoho.. walaupun gambonya sangat la kureng sbb hubby lupa tukar wide lens yg dah sedia ada kat kamera.. Makanya bila nak zoom tak dapat ler jawabnya... huhu.. So, layan je la mana yg ada yeh! (",)





 Gambar pemandangan dari arah sekitar rumah kami sebelum jam 12.00



 Ni pun terpaksa crop dulu.. kalo tak memg cinonet sangat.. sian je kan!
kena plak editing sentuhan amatur mcm sy nie.. huhu


Ini juga selepas di crop.. sob3x.. nak gak buh walaun sangat la.. malas nak abis kan ayat.. hoho



Huhu.. sila jangan gelak tengok gambor nie.. maklum la.. dah kecik makin kecik duk kat belakang huby.. huhu.. tak pe la.. daripada tak de.. ayat nak sedap kan hati sendiri.. kuang kuang kuang.. ;D


Malam tadi, kami pergi berdua lepas adik sy (dtg khamis lepas) kasi chance kat kitorg p dating.. Yahoooo!! ehehhe.. mcm menang contes plak rasanya.. Maklum ler.. dah lama tak dating.. ngeeeeee.. Tu sbb anak dara & teruna tu tak ada..




Ni pulak, pengunjung yg sama2 nak tengok bunga api tahun baru.. wuwuwu.. Meriah!!! Jammed bagai.. tp lupa plak nak buh gambo kete tengah tersusun nak kuar lepas abis bunga api..last year pun kami p.. tp p angkut ngan budak2 sekali sbb kebetulan time tu SIL datang semata2 nak tengok bunga api dari umah kami.. kami jln kaki jekk.. ater dekat je kan! ;D





K la.. tu jer citer petang Tahun Baru 2011





10 Ulasan:

Mama Hanim said...

bestnya jln2 tu ena..

slmt tahun baru 2011 utk ena sekeluarga..

wahida said...

selamat tahun baru ena...semoga azam tahun baru akan tercapai...wah...romantik gitu..x de anak2...sesekali x de dorang best kan? hehe..

ieda said...

waa bestnya dikk dpt tgk bunge api .. akak tgk kat umah jer .. tu punn anak2 ada yg dah tidoo :))

aibaks said...

gamba tu amik kat area umah ena ke? nice...

MrS. F!zA said...

hehehe lawakla..jalan berdua mcm menang kontes..ekeke.. sweet la bila si suami mengambil gambar berdua begitu..dulu msa tkde anak selalu amik gmbr cmtu bila dh ada anak lngsung xbuat dah..hehe

ciK mOt ©™ said...

huhuhu...meriah...izan dok umah jek malam tahun baru...rini pun seharian dok umah...sob sob...

Asrul "iLham" Sany said...

alaalalala, cutenya gambar ngan kesyangan... ;)

Izan Ishak said...

selamat thn baru yer ena...

wahhh...best tu dpt tgk bunga api thn baru. kat sini takde pun. jauh kan...hehe

yunz_02 said...

hepy new year ena!! :D

nza said...

slamat thn baru..meriah tu...