Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 17 January 2011

Salam Isnin Kembali..



Salam..


Bertemu kembali.. tanpa suara seperti biasa.. yg ada hanya bait2 kata.. ecewahhh!! ingat lagu ker apa kan!.. hehe.. Erm.. tu je nak update.. mood nak bebel belum mari lorrr.. Nak p cari sarapan sat..







 

 carian pak google.. macehhH!!













Tapi bukan nak beli roti ni pun.. ;P
sbb roti ni sedap sangat bagi tekak ai la..
 kena beli roti lain memandangkan berat ai dah bertambah 2 kg ni.. 
sob3x..





 Daaa...

 ^___^






 



20 Ulasan:

mamalieyna said...

selamat mencari roti..slmt sarapan! lalala..^_^

ciK mOt ©™ said...

baru lepas makan nasi lemak...

NzA said...

feveret akak tu butterscotch......

Anonymous said...

Wow!!

yunz_02 said...

roti ni mmg la sodap ena.. daaaaaaaannn menambahkn brt badan pn ye jugak.. :D

☆ lieya latif ☆ said...

wah ena...naik 2kg....hati hepi tuuu...hihihi...alah takpe ena naik 2kg pun tetap tak nampak...sbab ena ni slim kecik molek....

eMMe said...

Salam Ena, takde maknenye mE nak mkn roti....tadi mehun goreng yg sedap! peghhh! rasa nak tapau lagi sebungkus, hahahaha....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

masa pegnent rafiq
rasa cam nak balun roti ni ari2
tapi sbb mahal
idokler teman..

if bakor kejap kan sedap tau mek na

Redbloodsnow said...

eee kak enaaaa. kat cnie xde punn :( rasa nk soh akak courier kan aje taw..hahahaha

LyNn HaMzAh said...

breakfast roti jer ke ena...pagi nie lynn breakfast nasi goreng...

Ietams said...

saya pun brekfes biskut saje..
tak gemok pun awak tu walau naik 2 kgnya.. :)

ita cutevirus said...

wow!!
makan butterscotch!! sedap.. sedap...
boleh je makan butterscoth.. tapi, kene makan 2 keping je sehari...

Dilla Ady said...

suke jgak mkan roti nih..

ala..bam bam pun ena masih cun..dun wori!

wahida said...

eh, betul la...n3 kita sama ari ni...nnt ena try toast roti ni ye...best sgt!!

aibaks said...

2 kg jer ena.. takpe.. nanti makan ler roti fiber.. leh la turun nanti..

Fieza79 said...

nk p cari roti ni gak..kata nya sedap sgt..heheh

Kaseh NazLieza said...

mkn roti apa kak..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Buat roti bakar sedap tu.. :)

MrS. F!zA said...

butterscotch ni mmg sedap kan k.ena...naik ke nmpk mcm sama je..ekekek

Mama Hanim said...

roti tu mmg sedap.. semlm pn try cari tp dh abis..sob sob..

naik 2kg ena? tetap cute lah..hehe..