Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 5 January 2011

P.I.Z.Z.A


Salam..


Selamat Pagi..


Pagi ni tetiba datang mood nak join GA dari Nana @ IbuDamia yg always BERTUAH! hehe.. Rezeki sokmo kan!! Yerla rajin join.. rajin la rezeki tu datang.. Cam sy ni... sokmo kena tunggu mood mari.. baru la terhegeh2 nak join!.. ngeee... 


Kali ni Nana buat GA bertajuk P.I.Z.Z.A.. Disebabkan sy ni boleh dikatakan penggemar Pizza la jugak kan.. Jd.. Nak Join Nak Join!.. haha.. Lg pun GA ni senang je kan..






Dapat free regular pizza dari Domino's Pizza seperti banner kat atas tu.. 



Korang Nak???



Meh KLIK SINI MEH!! Mana tau rezeki korang kan! :D







24 Ulasan:

mamalieyna said...

moga ada rezki mu kali ni..good luck! hehe..

psst eina pun dh makin mls join GA ni..wuwu..

Fieza79 said...

gud luck ena...fieza pon mood join GA kekadang je dtg nya...

Echa said...

go go chaiyyukkk.. nanti share boleh??

gud luck... ada rezeki.. mana tau kan...

ciK mOt ©™ said...

ena...naper tak send alamat lagi...
tak sudi terima adiah cabutan bertuah ek...ke tak perasan ena bertuah...ce nengok balik ada kat entry bawah kat blog izan tu...hehehe

Nana said...

kak link tu salah rasa nye cuba cek kt komen saya

kakpah said...

good luck. Kakpah dah lama tak main contest dan GA ni. dan dah lama gak tak buat contest. Rasa macam nak buat je hehe..

eMMe said...

Salam Ena, mE pun ade kupon domino tu
tapi kene beli RM20 la..mmg berbaloi2 la...leh makan pizza dlm mase 1 tahun..so, terpulang nak makan bile, murah2! gud luck yea...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Chayok2..

Good Luck Yer..!!

☆ lieya latif ☆ said...

good luck ena...mane tau rezeki ena kan....

LYaFRINA said...

gud luck!!

NM02 said...

gud luck bebeh

MAMASYAZA said...

gudluck ena

LyNn HaMzAh said...

moga ada rezeki ena yer...good luck...

Dilla Ady said...

okeh ena, dilla doakan dapat pizza free nih nnti...

set, leh geng..dilla pun antu pizza!

~Siti Hajar~ said...

Gd Luck k.ena..

rATu kEBaYA said...

Good luck

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

gud luck mek na...

Redbloodsnow said...

valid utk kuching gak x ek? hehe

mamawana said...

moga berjaya... nak join gak leh?

~~*Lady Salwa*~~ said...

good luck akak...

Sal suka gak makan pizza... tapi hubby sal tak berapa... teringin nak join, tapi kang kalo dpt jenuh nak perabih lak... hehe

nza said...

gud luck!!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

baru lepas makan pizza semalam..anak angkat mama eida belanja..hehehhehe dia nak belanja mama..tapi sebabkan eida ada..skali ngan eida la makan..lalalalalalala

MrS. F!zA said...

jarang tgk k.ena join!! kita pon nk jgk la k.ena..mna tau ada rejeki

Ain said...

domino takde kat sini, tak dapek la nak join...

gud luck ena...