Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 6 January 2011

PHOTOSHOOT DI HARI TERAKHIR 2010 DI SEKITAR PULLMAN PUTRAJAYA LAKESIDE- last part ^______^



Hoho.. last part ni.. kasi can kat cik puan ena la menggedix pulak kan!.. ahahhahaha... alaaa.. model utk "umah sendiri" jekk pong.. nak jadi Model kat luar nun idok ler teman ni layakkk!! katikkkkkk!! saper nak amik??? ahahahahhaha...


Sikit je pong sy upload.... banyak yg huby snap tapi cukup la 3 keping jekkkk..  layan kan aje la.. hihi



Auwww!! tembam nye pipi ai.. huhu.. ye! ye! ngaku.. dah chuby.. uhuks



Gaya Model Sakit Perut!! Keh keh keh..




&





arhhhhhhhhhhhhhhhhhh... Nyamannyaaaaaaaa... rasa nak titun je kat sini time nie.. angin sepoi2 meniup di pipi.. ececehhh!! 



Tamat Sudaaaaaaa...





Note: Cukup la tu kan! nanti kalo rajin sy upload lagi.. tp bukan today la.. next next next time.. hoho.. kang muntah pulak korang layan gambo sesaje kanggg.. (",)









18 Ulasan:

Fieza79 said...

cunn gilerr gamba...org nya pon comey sgt...nt tepek lg naa...

MrS. F!zA said...

heheh comelnye k.ena ni..mmg nmpk mcm awl 20an je tau..

bestnye cane ni org ptrjya pon blm smpai lg ni..kekeke

LYaFRINA said...

feewittt..
cunnyer.. dah berpunye k ???

mmg comel la pic..untung ada dslr kan.. lg la mood bergambar tu mari

Echa said...

perghh.. lawa.. cam anak dara... ada talent jadi model ni ena... cun

chugie said...

best tul photoshoot ni.. em cam nak g jugak kat sana tuk photoshoot lah!

tunggu mak buyong ni lak berphoto shoot ek?

~~*Lady Salwa*~~ said...

Amboi, ala2 model gituwww...

Takpe kak, org kata pipi chubby gitu murah rezeki... hehe

Dilla Ady said...

eh..mane ade nk muntah...cun-cun jek gambarnye..mak cun, anak cun..tgk tetiap hari pun takpe tau..

ena sgt cantik!

ieda said...

enaaaa 3 punn dah cun .. biorlah kita jadi model utk dlm umah jer .. tu lebih afdal heheheh

katik ?? idokk lah dikkk tuu pada pandangan org yg katikk jer kuttt hahhahah adik kira normal lah .. cumei jer .. kecik2 orgnya .. :))

nieda said...

cantiknya

mamalieyna said...

cunlah! bleh tahan model ni beraksi..ihiks..kalau eina, bab posing gini failed..ngee..

tak pernah bwk arif lepak2 @putrajaya lgi..huhu..

yunz_02 said...

enaaaa... kecik moleh mcm dlu.. :D

rynas said...

gambo yg last tu cam pose artis ler pulak hehhehe

Mama Hanim said...

phewittt..ada picca awek cun la..opss..ibu cun anak dua daaaa...hehe..

nza said...

mcm model la....cantik!!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak alaaaaaaaaaaaaaaaa napa 3 jerk...nak lagi..nak lagi..akak cun sangat....jeles eida tengok..huhuhuh

ardinihumaira said...

akak sangat comel :D

aibaks said...

nice tembakan gambar tuh.. cute jerk

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Phewitttt...Cun lah ena nih..Cute.. :)