Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 6 January 2011

PHOTOSHOOT DI HARI TERAKHIR 2010 DI SEKITAR PULLMAN PUTRAJAYA LAKESIDE- part 2



Entry ni hanya ada si kakak dan adik saja la yeh!.. banyak picture tp cukup la yg ni..


Suka tengok pic lentokkk si kakak ni.. ahaks!



Ni pesen apa ni Irfan???? bersilat??? ngeeeeeee..





gambor kat bawah ni sangat la susah utk di snap taukkkkkkkkkkkk!!! hehehehhe.. maklum ler kan.. modelnya asyik GELAKKKK je.. dah la dok ateh tu bergerak2 jeti tu.. eh! org panggil jeti ker? ekekekeke..





Ada banyak pic camni tp sempat upload 1 je.. dah malam.. ngantuk!!








dan








 Paling kami suka pic yg ni la....  See!! kemain dorang ni gelak!! ntah apa la yg lucu sangat.. eh! tapi kami pun sakit perut dok gelak berjemaah time nie.. kah kah kah.. erk?? ;P








16 Ulasan:

LiErOSe~QiEmi said...

comelnye gambar2 t u.. model2 dia pun comey2.. gambar last sgt laaa cantik

Fieza79 said...

sweet2 nya gamba tu...berphotoshoot benaran nihh...

mmg sweet gamba yg last tuu...tgk anak2 ena tingat anak2 seniri...huhu tgh bt pe la kat umah agak nya...

chugie said...

sy suka 2 gambar yg last tu.. so sweet.. pandai dua beradik ni berposing ye.. sapa ajar ni yang oi?

MrS. F!zA said...

hahaha eh kfieza tu mna tk trgtnya naman ank pon sama..wakakaka

comelnye pic dr abg ahkak ni..nk mtk servis photoshoot lah..

Mama Hanim said...

sukenya tgk dorg cmtu..sweet sgt..
picca last terbaekk..hehe..

ardinihumaira said...

ololoo comeynye :D

Ain said...

paling suka yang last tu...

suweeettttttt....

~~*Lady Salwa*~~ said...

amboi, sweetnya dua beradik tu dok berposing sakan ye...

sal pun suka gak tengok pic yg last tu... nampak sangat sweet dua beradik tu...

Dunia Mayaku said...

gmbar cute,model pn cute...guna camera ape yer,kesan blur yg cantik...

baincardin said...

suka pic no.3! ^_^

zura@iwan said...

last picca tu cantek arr....sweetnye..

LYaFRINA said...

ena..pic last tu sgt2 cun la..kalo wk jd header pon cantik tu!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sweeettttt gambor yg last tu hehehe

~Siti Hajar~ said...

alahai br bekesempatan msk rmh k.ena ni..huhu

amboi sakan 2 beradik tu posing, cute! suka la tgk..

ummi pun xkalah dlm posing ni, suka tgk gak anak banak cute, tp nape sikit benor gambar tu, boh la lagi, ramai nk tgk nih..

bestnyer klu my hubby photographer cam ni, hr2 sy nak posing je kejanya..hehe

mamalieyna said...

comei2nye...eeeiii..gewaaam.tmbh2 pic last tu..limited edition! sweet sangat2x,,

mzhany said...

ena, suke tgk gmbr yg last ni...heheh ceria sgt...